Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bičanove plány so SVADBOU: Rozmýšľa nad EXOTIKOU… Už je to na spadnutie!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (9)
Andrej Bičan (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Slovenský moderátor a zabávač Andrej Bičan (48) sa po skončení spolupráce s RTVS môže naplno sústrediť na svoju ženu a domácnosť. V poslednej dobe po zásnubách s jeho Michaelou už intenzívne premýšľa nad svadbou, lenže nie a nie sa k tomu dokopať. Tak čo, kedy to bude?

Andrej Bičan rozmýšľa nad svadbou (Zdroj: Maarty Von B)

Písal sa rok 2020, keď moderátor Andrej Bičan požiadal o ruku svoju milovanú priateľku Michaelu. A to nie len tak hocijako. Urobil to rovno počas Vianoc, najkrajších sviatkov v roku.  Hoci jeho drahá odvtedy nosí zásnubný prsteň a chodí s ním aj na rôzne spoločenské akcie, o svadbe ani chýru ani slychu.

Bičanove plány so SVADBOU:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

My sme dvojicu stretli pri príležitosti slávnostnej premiéry filmu Slúžka. S Andrejom sme vtedy absolvovali rozhovor, a tak sme sa pýtali aj na svadbu. Moderátor dokonca sa priznal, že už mu horí pod zadkom pretože: „Mám pred sebou, samozrejme, všelijaké iné méty. Potrebujem sa oženiť, lebo už to sľubujem neviem koľko a už sme naozaj na spadnutie so sobášom,“ prezradil Bičan pre Topky.sk.

Dodal, že dúfa, že sa mu to podarí s jeho polovičkou zrealizovať už tento rok. Nedalo nám to, a tak sme sa ho rovno spýtali, či už majú premyslený aj konkrétnejší termín.

Andrej Bičan so snúbenicou Michaelou
Zobraziť galériu (9)
Andrej Bičan so snúbenicou Michaelou  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Termín nemáme, ale polemizujeme nad tým, či to má byť klasická slovenská svadba niekde v kultúrnom dome alebo v nejakom hoteli. A posledné dni vyhráva to, že sa za nehorázne peniaze zoberieme v exotike, kde zoberiem fakt iba blízkych rodinných príslušníkov,“ poznamenal zabávač, ktorý nám o svadbe povedal ešte čo-to viac.

Z jeho úst však padli konkrétne mesiace, kedy by sa chcel so svojou snúbenicou zobrať a dokonca aj určitá suma, ktorú plánuje na túto výnimočnú udalosť minúť. Viac sa však už dozviete v našom rozhovore vyššie.

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu