Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Moderátorka Jesenská ŠOKOVALA svojich fanúšikov: FOTO Krajšia ešte nebola… Wau, veď vyzerá ako princezná Elza!

Moderátorka Katarína Jesenská Zobraziť galériu (8)
Moderátorka Katarína Jesenská (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hoci má jojkárska moderátorka a vášnivá chalupárka Katarína Jesenská (51) už po päťdesiatke, vôbec na to nevyzerá. Najnovšie sa predviedla vo veľkolepej róbe a prítomní išli na nej oči nechať. Fanúšikovia ju dokonca prirovnávali aj k obľúbenej rozprávkovej postavičke z Ľadového kráľovstva. Neskutočná podoba.

Nejedno dievča má tajnú túžbu stať sa princeznou a tie menšie vzhliadajú k tej rozprávkovej z Ľadového kráľovstva. Takou tou slovenskou Elzou sa stala aj známa slovenská moderátorka Katarína Jesenská.

Moderátorka Jesenská ŠOKOVALA svojich
Zobraziť galériu (8)

Na sociálnej sieti zverejnila záber zo svojej pracovnej aktivity, ako moderuje galavečer istej slovenskej firmy. „Bolo mi potešením vás sprevádzať týmto čarovným večerom,“ napísala moderátorka pod fotografiu, na ktorej viacerým pripomínala princeznú zo spomínaného kresleného filmu. Jej fanúšikovia neverili vlastným očiam a doslova ich výberom outfitu šokovala.

Katarína Jesenská ako princezná z Ľadového Kráľovstva
Zobraziť galériu (8)
Katarína Jesenská ako princezná z Ľadového Kráľovstva  (Zdroj: Instagram K.J.)

„Katka, vyzeráte ako Elza z rozprávky. Pekný výber, pristane vám to,“ napísala jedna z jej obdivovateliek a v podobnom duchu boli ďalšie komentáre. „Ako hovorí moja malá: Krásna ako Elza z Ľadového kráľovstva. Úplná princezná,“ zneli slová chvály na jej adresu.

A niet sa čomu čudovať. Katarína bola neprehliadnuteľná a priam rozprávkovo okúzľujúca. Dovolíme si tiež tvrdiť, že jej to veľmi pristalo a hádam krajšia ešte nebola. Veď posúďte sami.

Viac o téme: Katarína Jesenská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu