Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rytmus si dláždi hereckú kariéru: Zahral si po boku ďalšej filmovej hviezdy!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (3)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Vlado Benko)

BRATISLAVA - Patrik Rytmus Vrbovský (46) sa do povedomia ľudí dostal vďaka svojej prevratnej hudbe. Dnes, keď generácie počujú pseudonym Rytmus či názov skupiny Kontrafakt, hneď vedia, o koho ide. Momentálne mu však už hudobná kariéra zrejme nestačí. Učarovalo mu herectvo!

Už to bude 30 rokov od momentu, ako si raper Rytmus začal rozbiehať rapovú kariéru. Podarilo sa mu to aj vďaka kolegom z hudobnej brandže, "bratovi" Egovi alias Michalovi Strakovi či DJ-ovi Anysovi - Ondrejovi Beňačkovi. Spoločnými silami založili skupinu Kontrafakt, ktorú počúvajú ľudia dodnes. 

Galéria: Patrik Rytmus Vrbovský

Avšak popri hudobných či rodinných povinnostiach si hľadal aj hobby, v ktorom by sa našiel. Rozbehol  viacero projektov, napríklad sa stal aj moderátorom MMA zápasov. A teraz si najnovšie znova hľadá cestu k herectvu. V minulosti sa už viackrát objavil v známych filmových počinoch.

Najznámejším z nich bol holywoodsky film Smrtonosná pasca 5, v ktorom hral ruského mafiána. Tiež má na konte už dva filmy o svojom živote. Prvý vyšiel v roku 2015 s názvom Sídliskový sen a druhý vydal až o 5 rokov neskôr. Ten niesol názov Tempos. Herectvo si ho zrejme získalo natoľko, že sa v ňom rozhodol pokračovať.

Rytmus si dláždi hereckú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Najnovšie sa v kinofilme Invalid, ktorý sa na plátna dostane už čoskoro, ukáže vo veľmi zaujímavej podobe. Informovali sme o tom na portáli Telkáč. Avšak Rytmus si stále schovával esá v rukáve. Na sociálnej sieti Instagram prezradil čerstvú novinku.

„Pracujem na troch ďalších kinofilmoch, z toho jedna poľská produkcia, kde som si zahral po boku tohto poľského herca (pozn.red. Maciej Musialowski, ktorý zahviezdil vo filme The Hater), ktorý hviezdil na Netflixe,” pochválil sa. Rytmusovi fanúšikovia sa majú určite na čo tešiť!

Rytmus si dláždi hereckú
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram P.V.)

Viac o téme: RytmusPatrik Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu