Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Na toto sa ROK ODHODLÁVALA: Exfarmárka Hrmová NUTNE potrebuje OPERÁCIU!

Jana Hrmová Zobraziť galériu (3)
Jana Hrmová (Zdroj: Instagram JH)

BRATISLAVA - Exfarmárka Jana Hrmová dnes patrí k úspešným influencerkám na poli krásy a módy. Pri jej návodoch na nádherné líčenie by asi nikomu nenapadlo, že kráska pri nakrúcaní bojuje s obrovským problémom. A tak sa po roku odhodlávania konečne rozhodla, že zájde na konzultáciu k odborníkom. Dúfa, že ju zoperujú!

Ako influencerka tvorí Jana Hrmová najmä obsah týkajúci sa líčenia a módy. Mnohé svoje sledovateľky ohuruje nádhernými inšpiráciami, ako sa nalíčiť na určité príležitosti. 

Na toto sa ROK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JH)

Asi nikto ale doteraz netušil, že to robí za extrémne sťažených podmienok. Exfarmárku totiž trápi zhoršený zrak. „Ja som už úplne nešťastná, aká som slepá a nonstop hľadám všetko 10 minút, lebo nevidím. Som rozhodnutá, že idem na operáciu, lebo toto mi hrozne znižuje kvalitu života,” posťažovala sa svojim fanúšikom. 

Neskôr priblížila, že jej trvalo naozaj dlho, kým sa odhodlala, že je načase podstúpiť operačný zákrok. A teraz už len dúfa, že práve operácia jej ťažkosti vyrieši. „Konečne po roku odhodlávania som sa objednala na vyšetrenie zraku pred operáciou. Dúfam, že som vhodný kandidát, pretože vy si ani neviete predstaviť, ako mi to strpčuje aj kariérny život,” prihovorila sa svojim sledovateľom. 

Jana priznala, že pri tvorení obsahu sa proste spolieha len na svoj rokmi nadobudnutý cvik. „Keď točím videá, ja sa reálne líčim po pamäti. Niekedy sa až cítim trápne, ako zle mám nakreslenú linku, ale to preto, že ja nevidím. Niekedy sa zas na tých videách aj čudujem, ako dobre som to dala, lebo som sa vôbec nevidela,” priznala.

Ako dodala, trápi ju aj to, že hoci často cestuje, nádheru navštívených miest nedokáže oceniť na 1000 percent: „Aj keď cestujem, tak je to smutné, že som v nejakom krásnom prostredí a ja ho reálne poriadne nevidím.” Tak snáď jej odborníci pomôžu čoskoro tento jej problém vyriešiť. 

Jana Hrmová
Zobraziť galériu (3)
Jana Hrmová  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Jana Hrmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu