Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Belányiovej SMIECH v priamom prenose: Andrea, to si teda riadne DOMOTALA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Ako sme už zvyknutí, moderátori v správach málokedy vyjadria svoje emócie. Ale keď tak urobia, tak to naozaj stojí za to! Jojkárka Belányiová (46) neudržala svoje nezbedné kútiky a zasmiala sa na plné ústa... Čo ju tak pobavilo?

Andreu Pálffy Belányiovú môžu diváci televízie Joj vídať v Novinách o 12. Svoju profesionalitu využíva pri uvádzaní noviniek z domova aj zo sveta. Ale tentokrát od nej popustila a reportáž ju tak pobavila, že neudržala svoje emócie na uzde! Doslova ju vyviedla z miery.

Belányiovej SMIECH v priamom
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV JOJ)

Reportáž bola o malom sloníkovi, ktorý sa pred časom narodil v istej britskej zoo a dostal meno Kráľovná. Sprievodný text, ktorý k nej mala moderátorka pripravený, úplne domotala a sloní chobot ju evidentne naviedol na slovo chobotnica. Nasledoval smiech, ktorý vystriedalo slovo pardón. Bez mihnutia oka však skúsená moderátorka pokračovala ďalej a výstup dokončila. Neskôr sa však neudržala a úplne vyprskla smiechom.

Svoje tak prenechávala kolegyni zo športu v atmosfére plnej smiechu. „Chobotnici sa narodil slon? To som dobre počula?“ rozosmiato reagovala aj Lenka Čviriková Hriadeľová. Belányiová tak svojím brbtom nepobavila len seba, ale aj dlhoročných moderátorských kolegov.

Jej ľudskosť ocenili aj diváci v komentároch pod vtipným videom. „A preto pozerám správy na Joj. Je to milé a ľudské,“ podotkla istá diváčka. Pridali sa k nej aj iné ženy. „Zlatá bola a perfektne to zvládla,“ pochválila ju zase iná. Veď nikto nie je neomylný a aj Andrea je len človek, ktorý občas zažije aj takéto nepredvídateľné chvíle. Prírastok, ktorým sa Británia bude pýšiť, si bude Andrea zrejme pamätať ešte dlho. Celé video si môžete pozrieť vyššie.

Viac o téme: TV JOJAndrea Pállfy Belányiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu