Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Český producent v dlhoch: SAMOVRAŽDA... Takto sa zabil v aute!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Producent, ktorý je podpísaný pod filmami ako Lída Baarová, Bestiář či Babovřesky, si siahol na život. Jiří Jurtin bojoval s obrovskými dlhmi a zlým zdravotným stavom. Nakoniec sa rozhodol svoje ťažkosti vyriešiť dobrovoľnou smrťou.

Producent Jiří Jurtin mal kontroverznú povesť. V podnikaní sa mu nedarilo a cez svoju skrachovanú firmu dlžil rôznym ľuďom zo šoubiznisu milióny korún. V januári 2020 uvádzal denník Blesk sumu 160 miliónov českých korún, podľa Extra.cz sa medzitým suma vyšplhala ešte vyššie. 

Navyše trpel zdravotnými problémami - mal napríklad ťažkú cukrovku. Nakoniec evidentne nevidel iné východisko, ako odísť z tohto sveta. „Jiří Jurtin sa v piatok zabil. Bolo to v aute v Hrabalovom Kresku, kde posledné dva roky býval,” uviedol zdroj pre Extra.cz. Pri tele boli údajne známky toho, že požil viacero liekov. Podľa českého webu sa predávkoval inzulínom a liekmi, navyše mal pri sebe aj strelnú zbraň. 

Český producent v dlhoch:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Exmanželka, s ktorou má Jurtin dieťa, sa k jeho smrti bližšie vyjadrovať nechcela. Za vyjadrenú sústrasť ale poďakovala, čím smrť svojho bývalého muža nepriamo potvrdila. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu