Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Natáčanie markizáckeho Love Islandu PRERUŠENÉ: Súťažiaci v OHROZENÍ… Z vily ich museli EVAKUOVAŤ!

Súťažiaci Love Islandu boli v ohrození. Zobraziť galériu (4)
Súťažiaci Love Islandu boli v ohrození. (Zdroj: Instagram/TikTok/Tv Markíza)

KANÁRSKE OSTROVY - Hodiny strachu! Už týždeň sa na televízii Markíza a na streamovacej platforme Voyo vysiela nová séria šou Love Island. Doteraz si diváci na obrazovkách vychutnávali pohľady na krásne slnečné počasie Kanárskych ostrovov. No to sa v posledných dňoch výrazne zmenilo. Súťažiaci a štáb boli v ohrození. Natáčanie museli prerušiť a všetkých z vily evakuovať do bezpečia!

Meteorologická agentúra Aemet do nedeľnej polnoci vydala červené varovanie pre ostrovy Gran Canaria, La Palma a El Hierro. Ku Kanárom sa totiž blíži tropická búrka Hermine. Na ostrovoch výdatne prši a fúka silný vietor. Na internete sa dokonca objavili zábery, na ktorých vidno dve tornáda na Atlantickom oceáne. 

A práve na ostrove Gran Canaria, ktorý je ohrozený najviac, sa nachádza vila, v ktorej sa natáča markizácka reality šou Love Island. Súťažiacich a štáb tak museli urgentne evakuovať z vily do bezpečia. Natáčanie tak bolo prerušené a nateraz sa nevie, kedy bude možné v ňom pokračovať. Z tohto dôvodu bude Markíza meškať aj so zverejnením novej časti. 

Natáčanie markizáckeho Love Islandu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/TikTok/Tv Markíza)

„Z dôvodu vyčínania tropickej búrky Hermine, ktorá zasiahla Kanárske ostrovy, sme boli nútení pozastaviť natáčanie reality šou Love Island Česko & Slovensko. Štáb aj účinkujúci boli z bezpečnostých dôvodov preventívne evakuovaní z vily na ostrove Gran Canaria. Momentálne sú všetci v poriadku a v bezpečí čakajú na zlepšenie situácie,“ informovala Markíza. 

„Nakoľko sa naša šou natáča iba s minimálnym predstihom, aby vedela reflektovať na divácke hlasovania prostredníctvom mobilnej aplikácie, ovplyvní táto situácia aj publikovanie nových častí na Voyo. V pondelok 26. septembra preto nepribudne nová časť. Jej očakávané nasadenie je najskôr v utorok večer. Divákov budeme priebežne informovať. Pevne veríme, že sa situácia zlepší a čím skôr sa nám podarí pokračovať v natáčaní,“ uviedol PR manažér Andrej Slaninka. 

Natáčanie markizáckeho Love Islandu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/TikTok/Tv Markíza)

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu