Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

ŠOK priamo na súde: ROZVOD nebol na pláne... Žilkovej muž všetko zamotal!

Martin Stropnický a Veronika Žilková Zobraziť galériu (2)
Martin Stropnický a Veronika Žilková (Zdroj: Instagram VŽ)

PRAHA - O rozvode Veroniky Žilkovej a Martina Stropnického sa hovorí už od marca, no oficiálna žiadosť doteraz nebola podaná. Včera sa manželia stretli a súde kvôli inej záležitosti a zrazu... Všetko je inak!

Keď pred pár mesiacmi Veronike Žilkovej manžel po rodinnej dovolenke mailom oznámil, že sa chce rozvádzať, herečka sa o túto informáciu podelila s médiami. A netajila, že ona s rozvodom nesúhlasí. 

Neskôr prezradila aj ďalší šokujúci detail. Stropnický vraj nemá záujem o výchovu spoločnej dcéry Korduly. „Otec Kordulky striedavú starostlivosť odmieta a pobyt v Izraeli si predĺžil. Keď je v 65 rokoch presvedčený, že ho dcéra v pravidelnom osobnom kontakte nepotrebuje, jeho názor súdom nezmeníte. Ale za pokus to stojí,” povedala pred časom pre Blesk. 

A práve včera sa manželia v tejto veci stretli pred súdom. Pojednávať sa malo o tom, ako bude prebiehať starostlivosť do rozvodu, keďže dovtedy nebola ešte podaná ani len žiadosť. Podľa českých médií herečka svojho manžela na chodbe súdu ignorovala a nemala záujem sa s ním rozprávať.

A potom ju Stropnický opäť zaskočil. „Pred začatím súdu, už priamo v súdnej miestnosti som sa dozvedela úplne šokujúcu informáciu, ktorá znela, že Martin Stropnický dnes ráno podal žiadosť o rozvod. A pretože pôvodné jednanie sa volalo "súd o striedavú starostlivosť do rozvodu", tak vlastne nebolo o čom jednať a ten súd bol odročený na november. Skorší termín pán Stropnický nenašiel,” uviedla Žilková pre Showtime. 

Veronika Žilková s dcérou Kordulou
Zobraziť galériu (2)
Veronika Žilková s dcérou Kordulou  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Veronika ŽilkováMartin Stropnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu