Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľudia neveria vlastným očiam: Toto je FAKT Kalisovej MAMA?!

Miriam Kalisová
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram MK)

MALORKA - Moderátorka Miriam Kalisová (37) sa vybrala na dovolenku do Španielska a spoločnosť jej robí jej mamina. Pri pohľade na fotografie však fanúšikovia len neveriaco krútia hlavou.

Moderátorka Miriam Kalisová sa na sociálnych sieťach najčastejšie chváli svojimi kuchárskymi výtvormi, podnikateľskými nápadmi či dcérkou Miou. Teraz ale ukázala aj ďalšiu dôležitú ženu svojho života. 

Galéria: Miriam Kalisová

Dovolenku v Španielsku totiž trávi aj so svojou mamou Magdalénou. To svedčí o ich výborných vzťahoch a ešte viac to potvrdzujú slová, ktoré moderátorka napísala k záberom svojej maminy. „Nikdy nezabudla byť bláznivá a je za každú srandu. To vďaka nej viem, aké je dôležité nezabúdať na seba. Nikdy ma za nič neodsúdila, vždy mi nechala voľnú ruku pri rozhodovaní a vždy pri mne stála, nech som urobila akúkoľvek chybu,” prezradila rozvedená Miriam. 

Od mamy vraj dostáva rady len vtedy, keď o ne požiada. „Vie byť v takom nadhľade, že by som raz chcela dosiahnuť aspoň polovicu toho jej levelu,” vyhlásila Kalisová. Jej slová určite zaujali mnohých, ešte viac však zarezonovali práve fotografie. 

Fanúšikovia nechcú veriť, že ide naozaj o ženu, ktorá pred 37 rokmi Miriam porodila. Bez popisu k snímkam by tipovali kamarátku či sestru. Všetci sa zhodujú na tom, že pani Magdaléna je naozaj kočka a vyzerá veľmi mlado. Podľa našich informácií by mala mať 58 rokov... Vôbec na to ale nevyzerá! Čo poviete?  

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu