Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Simona Krainová a jej tvrdá výchova synov: PRIPRAVENÍ DO VOJNY... Len pre silné žalúdky!

Simona Krainová so svojimi synmi Zobraziť galériu (16)
Simona Krainová so svojimi synmi (Zdroj: Instagram S.K.)

ČESKÁ REPUBLIKA - Topmodelka Simona Krainová (49) sa s výchovou svojich synov Maxa (11) a Bruna (9) naozaj nemazná. Hoci jej chalani vyzerajú veľmi jemne, tieto zábery vás skutočne presvedčia o opaku. Absolvovali prípravu ako na vojnu. Toto by veru nedal len tak hocikto!

Známa Kráska z modelingovej brandže Simona Krainová sa môže pýšiť s dvomi rozkošnými chlapcami, z ktorých rastú možno aj budúci modeli. Predsa len čo to majú aj v génoch. Na pohľad možno vyzerajú akoby ani neboli vedení tvrdou rukou chlapa, no opak je pravdou.

Modelka svojim synom Brunovi a Maxovi dala poriadnu lekciu do života a pripravila ich na vojnu. Nedávno ich totižto prihlásila na “kurz prežitia“. Simona pred pár dňami najskôr len pridala fotku svojich detí ako kráčajú nabalení po ulici s ruksakmi a karimatkami. „Chlapci idú na kurz prežitia, no ja už ho mám od včerajška za sebou,“ podotkla sexi mamička, ktorá vystrojila svoje deti za dobrodružstvom a musela im zbaliť všetko potrebné. Pochopiteľne z toho bola dosť unavená, no a niet sa čomu čudovať. Pri pohľade na jej synov je očividné, že mala čo robiť.

Synovia Simony Krainovej idú na kurz prežitia.
Zobraziť galériu (16)
Synovia Simony Krainovej idú na kurz prežitia.  (Zdroj: Instagram S.K.)

Možno by málokto uveril, že takýto kurz by mladí chlapci zvádlii. Ale neskôr ich pyšná mamina pridala ďalšie zábery, ktoré svedčili o opaku. A tie už boli fakt dosť drsné, keďže miestami pripomínali skutočné bojisko a doslova hry o prežitie. „Je to päťdenný intenzívny kurz, ktorý má za úlohu priblížiť vaším deťom, ako sa pripraviť a chovať vo výnimočných situáciách ako je vojna, prírodná katastrofa a podobne,“ napísala Simona, ktorá synom takýmto spôsobom dala naozaj tvrdú lekciu do života.

Jej chalani sa naučili ako prežiť v neľahkých podmienkach v prírode, dokonca strieľali zo zbrane. Taktiež absolvovali aj výučbu prvej pomoci. Zažili aj jeden deň bez jedla a potom po 24och hodinách si za odmenu sami pripravili pstruhy. Chlapci majú za sebou aj niekoľko kilometrové pochody, ranný poplach ako v skutočnom vojenskom tábore, spanie v spacákoch pod holým nebom a oveľa viac.

Simona Krainová a jej
Zobraziť galériu (16)
 (Zdroj: Instagram S.K.)

Tomu sa hovorí byť naozaj pripravený do vojny, ak by k niečomu takému nebodaj prišlo. Pevne veríme, že nič také nám nehrozí a chalani si len odniesli skutočne praktické a cenné rady do života. Ak z nich raz budú vojaci, už vedia ako sa správať.

Nateraz však majú určite plno zážitkov z kurzu, na ktorý len tak ľahko nezabudnú a mamičke, tak môžu spríjemniť dlhé dni rozprávaním o tom, čo všetko zažili a možno aj známuu modelku niečomu pratickému priučiť. Aké lekcie synovia Simony Krainovej absolvovali, si môžete pozrieť v našej galérii nižšie. No upozorňujeme, že niektoré zábery sú vhodné len pre silnejšie žalúdky.

 

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu