Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

To je BOLESŤ: Známa Slovenka má zdravotné problémy... Nemôže si ani kýchnuť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

ŽILINA - Zdravotné problémy môžu postihnúť kohokoľvek z nás a pocitovo dokonca ešte aj v tom najhoršom možnom čase. Človek si nevyberá... Svoje o tom vie aj známa kráska, ktorá si od bolesti nevie ani kýchnuť!

Xénia Gregušová (23) aj s jej starším priateľom Lukášom (33) sa v júni tohto roku rozhodli urobiť zásadný krok vo vzťahu, a to zaobstarať si spoločné bývanie. Aktuálne spoločnými silami prerábajú svoj vysnívaný bytík, ktorý si dali aj nadizajnovať.  

Čo čert nechcel, bývalú víťazku Farmy zastihli nečakané problémy so zdravím. Bojuje s nepríjemnou bolesťou chrbta. Ako informovala už prednedávnom, išlo o seknutie alebo nejaký blok v lopatkách. Sama doteraz nevie, čo to bolo.

Dnes sa podelila o tú istú správu, ale s ešte nepríjemnejším priebehom. „Dnes to mám 3x horšie... Už v noci som sa budila na bolesť, keď som sa pretáčala v posteli a teraz si nemôžem ani kýchnuť, lebo tak to tam pichá,“ napísala finalistka Survivor na svoj Instagram v ranných hodinách.

To je BOLESŤ: Známa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram X.G.)

Vyzerá to tak, že si od prerábania bytu bude musieť na chvíľu oddýchnuť a upustiť od namáhavých činností. Veď zdravie máme len jedno! A to vie aj Xénia. Aj keď situáciu neberie tragicky a so smajlíkom nakoniec dodala, že má 23 rokov, ale telo dôchodcu.

Viac o téme: FarmaSurvivorXénia Gregušová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu