Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hviezda Oteckov sa vydala: Svadbu TAJILA aj pred kamarátmi!

Alžbeta Bartošová Zobraziť galériu (4)
Alžbeta Bartošová (Zdroj: Tv Markíza)

PÚCHOV - Už je z nej vydatá pani! Herečka Alžbeta Bartošová, známa ako Gréta z markizáckych Oteckov, povedala hneď v prvý augustový deň áno svojmu partnerovi Ľubošovi. Prezradila to až teraz na sociálnej sieti a ozvali sa aj prekvapení kamaráti...

Alžbeta Bartošová bola ako herečka roky známa viac v Českej republike. Potom ju však Markíza pritiahla do seriálu Oteckovia, kde stvárnila Grétu Smrekovú. 

Braňo Mosný a Alžbeta Bartošová
Zobraziť galériu (4)
Braňo Mosný a Alžbeta Bartošová  (Zdroj: Tv Markíza)

No kým na obrazovkách prežívala akýsi milostný trojuholník, v súkromí bola už roky šťastná s partnerom Ľubošom. A ten ju v decembri 2021 po vyše šiestich spoločných rokoch požiadal o ruku. 

Svadobné plány však prebiehali v utajení. Herečka až teraz prezradila, že je vydatá už od 1. augusta. „A bola svadba,” napísala k snímkam zo svojho veľkého dňa. Aj niektorí kolegovia a kamaráti zareagovali dosť prekvapene. Istý David poznamenal, že sa pomerne nedávno pýtal na svadbu a zrazu sa teraz dozvedel, že už prebehla. 

Zaujímavá komunikácia prebehla aj so speváckou kolegyňou Luciou Bugalovou, ktorá pred časom nemala ani tušenia, že ich rozhovor o kapele na svadbu sa týkal priamo Alžbety. 

Hviezda Oteckov sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AB)

Alžbeta pre svoj svadobný deň zvolila veľmi jednoduchú róbu, ktorú doplnila efektným závojom. A mnohí skonštatovali, že bola jednoducho nádherná nevesta. 

Hviezda Oteckov sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AB)

Viac o téme: Alžbeta Bartošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu