Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dara Rolins UKÁZALA MAMU: Vidíte tam tú podobu?!

Dara Rolins Zobraziť galériu (8)
Dara Rolins (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Známa slovenská speváčka Dara Rolins (49) sa so svojimi fanúšikmi rada delí aj o svoje lásky. Pravidelne zverejňuje príspevky s dcérou Lolou, či zamilované videá s priateľom Pavlom Nedvědom. A aktuálne zverejnila fotku so svojou úplne prvou láskou - svojou mamou. Pozrite, vidíte tam tú podobu?

Dara Rolins toho pred svojimi fanúšikmi veľa neskrýva. Delí sa o svoje radosti aj starosti. No, ako každý, aj ona si svoje najsúkromnejšie súkromie stráži. Najnovšie ho však trochu pootvorila a s verejnosťou sa podelila o záber s najdôležitejšou ženou svojho život - svojou milovanou mamou.

Galéria: Dara Rolins kedysi a dnes

„S mojou máma,“ napísala komentár pod príspevok s pani Zlaticou a samozrejme nezabudla ani na symbol lásky. Svoju mamu nadovšetko ľúbi a dôkazom toho je aj tento záber, kde sa vrúcne objímajú a tá podoba je neuveriteľná. Ihneď si to všimli aj jej sledovatelia. „Tá je krásna, tak už chápem, po kom to máš,“ napísala pod fotku jedna z jej mnohých fanúšičiek.

Hoci je medzi nimi samozrejme vekový rozdiel a pani Zlatka má už nejaké tie vrásky, čo je pochopiteľné vplyvom času, rozhodne sa Dara nezaprie a akoby mamke z oka vypadla. Ich oči a láskavý pohľad sú na nerozoznanie identické. A my už ako-tak môžeme tušiť, ako bude krásna speváčka vyzerať, keď zostarne. Má byť skutočne po kom pôvabná aj v zrelom veku. 

 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu