Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Schindlerová v plavkách stojí za hriech, ale... Toto TELO je zadané: Dovolenka s novým frajerom!

Martina Schindlerová Zobraziť galériu (3)
Martina Schindlerová (Zdroj: Instagram MS)

CHORVÁTSKO - Mnohí ľudia si aktuálne užívajú dovolenku v zahraničí a výnimkou nie je ani speváčka Martina Schindlerová. Tá sa vybrala do Chorvátska, odkiaľ posiela fanúšikom sexi zábery v plavkách. A spoločnosť jej opäť robí istý potetovaný advokát...

Martina Schindlerová je rozvedená mama dvoch detí. No zdá sa, že už má nového partnera. Advokáta Marcela Borisa sme si po jej boku všimli už koncom júna v kine. „Jasné, že sme priatelia s Marcelom Borisom,” povedala nám vtedy speváčka, no nekonkretizovala, či tým myslela kamarátsky alebo partnerský vzťah. 

Schindlerová v plavkách stojí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Zdá sa však, že práve druhá možnosť je správna. Dvojica si totiž dopriava spoločné výlety, a to nielen vo dvojici, ale aj s deťmi. A aktuálne si užívajú dovolenku v Chorvátsku. 

Martina zverejňuje na Instagrame fotografie v plavkách, ktoré získali u fanúšikov obrovský ohlas. Mnohí poukazujú na jej skvelú figúru a nazývajú ju bohyňou. „Stále si kus peknej baby, čo by stála za hriech,” napísal jeden z jej sledovateľov k záberom, ktoré si môžete pozrieť v priloženej galérii.  

Galéria: Martina Schindlerová - dovolenkové fotografie

No hoci Schindlerová pózuje sama, predsa len v takzvaných príbehoch prezradila, že čas na lodi trávi práve s Marcelom. Niet teda zrejme už žiadnych pochýb, že práve on je jej nový priateľ. 

Schindlerová v plavkách stojí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MS)

Viac o téme: Martina Schindlerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu