Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TOPky z červeného koberca: Známa Slovenka ako z Hollywoodu a milionárska nevesta… Ledva schovala prsia!

Tatiana Žídeková, Michal Mravec, Eliška Dospivová Zobraziť galériu (3)
Tatiana Žídeková, Michal Mravec, Eliška Dospivová (Zdroj: Instagram T.Ž./Profimedia)

KARLOVY VARY - Presne 1. júla odštartoval u našich západných susedov už 56. ročník Medzinárodného filmového festivalu v Karlovych Varoch. Po červenom koberci sa prešli všetci, čo v šoubiznise niečo znamenajú. Prvýkrát sa medzi hosťami objavila slovenská influencerka Tatiana Žídeková (28) a všetkých zaujala lookom hodným Oscarov. A exmanželka českého miliardára Marka Dospivu (52), Eliška (45), šokovala veľmi odvážnymi šatami!

V Česku v piatok odštartoval najväčší filmový sviatok roka. Presne 1. júla sa konalo slávnostné zahájenie už 56. ročníka Medzinárodného filmového festivalu, ktorý v Karlovych Varoch potrvá až do 9. júla. Dostať pozvanie na toto podujatie znamená obrovskú prestíž, ide totiž o prehliadku umenia, elegancie a krásnych rób. 

Na červenom koberci sa po prvýkrát predviedla aj známa slovenská influencerka Tatiana Žídeková. A prípravy na svoju premiéru v Karlovych Varoch rozhodne nebrala na ľahkú váhu. Na zahájení sa objavila v krásnej bielej od českého súrodeneckého dua Nikol a Jakuba Ponerovcov.

A išlo o kúsok hodný Oscarov - polopriesvitná látka s lesklými detailami, biele perie okolo ramien... K tomu nedbalý drdol a červené pery a look ako z Hollywoodu bol na svete. Tatiana rozhodne patrila k najvýraznejším ženám slávnostného zahájenia, počas celého večera na seba strhávala pozornosť. 

Pohľady prítomných sa upierali aj na exmanželku známeho českého miliardára Marka Dospivu. Eliška sa na úvodnej párty filmového festivalu ukázala v čiernych šatách s rukavičkami. No zatiaľ čo ruky zahalila, iné odhalila. Konkrétne vrchná časť róby pôsobila, že si ju dala naopak. Jej prsia a brucho totiž prekrývali len 3 pretočené pásy látky. Ledva schovala prsia, veď pozrite sami!

TOPky z červeného koberca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Tatiana ŽídekováMFFKVEliška Dospivová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu