Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bitka o dedičstvo: Gottova škandalózna dcéra povolala právnikov!

Dominika Gottová a Karel Gott Zobraziť galériu (2)
Dominika Gottová a Karel Gott (Zdroj: Dominika Gottová/Poslední roky s Karlem)

PRAHA - Dedičstvo po spevákovi Karlovi Gottovi bolo nedávno definitívne vysporiadané. Podiel z majetku dostane jeho vdova a tri dcéry - tá štvrtá, najstaršia Dominika, bola vynechaná. A namiesto nej dedí niekto iný. Lenže ona to evidentne nemieni nechať tak!

Ako sme už informovali, dedičské konanie bolo tento rok uzavreté. Majetok po Karlovi Gottovi si rozdelia jeho vdova Ivana, dcéry Charlotte Ella, Nelly Sofie a Lucie. Plus existuje ďalší dedič, ktorého totožnosť je nateraz neznáma. 

Slávikova najstaršia dcéra bola vynechaná z jednoduchého dôvodu – otec sa s ňou finančne vyrovnal už počas svojho života. Ona však tvrdí, že tak urobil aj v prípade Lucie, ktorá ale vylúčená z konania nebola. „Ako je možné, že Lucka nakoniec po otcovi dedí a ja nie? On sa s ňou tiež finančne vyrovnal,” uviedla Dominika pre Blesk. „Už som hovorila s právnikom. Cítim sa z toho zle,” dodala. 

Teraz uvažuje, že takéto rozdelenie majetku napadne. „Mám od lekárov potvrdenie, že som v roku 2015, keď som takzvané vydedenie podpísala, bola na liekoch. A to nemôže nikto spochybniť!” vyhlásila Dominika. 

Dominika Gottová
Zobraziť galériu (2)
Dominika Gottová  (Zdroj: profimedia.sk)

Z jej pohľadu teda ide o nespravodlivosť a viní za ňu – nikoho iného ako vdovu. „Ivana ma potrebovala zo všetkého vyšachovať ešte za otcovho života. A to sa jej podarilo,” povzdychla si najstaršia Gottova dcéra. 

Nechajme sa teda prekvapiť, či svoje kroky smerom k napadnutiu dedičského konania naozaj uskutoční. 

Viac o téme: Karel GottDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu