Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lenka Vavrinčíková sa PO ROKU VRÁTILA do televízie: FOTO Takto teraz vyzerá a… TOTO bolo na materstve najťažšie!!

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (6)
Lenka Vavrinčíková (Zdroj: Instagram L.V., )

BRATISLAVA - Už rok uplynul odvtedy, čo sa moderátorka Lenka Vavrinčíková musela stiahnuť z obrazovky a vzdať sa pozície moderátorky marizáckych Televíznych novín. V tom čase bola tehotná a verdikt lekára znel jasne - tehotenstvo charizmatickej brunetky vyhodnotili ako rizikové a hviezda spravodajstva musela byť kvôli očakávanému bábätku na pozore a dopriať si oddych...

Moderátorka lekárov poslúchla, pracovným povinnostiam dala stopku a začiatkom januára tohto roka na svet priviedla dievčatko, ktorej s partnerom Albertom dali krásne meno Olívia. Aktuálne sa po roku do Markízy opäť vrátila. Avšak nie tak úplne pracovne - sympatická mamička prijala pozvanie do Telerána, kde porozprávala o tom, ako vníma materstvo. 

„Je to veľmi krásne, ale nebudem klamať. Je to aj veľmi náročné. Lebo ten život sa ti zmení o 180 stupňov a je to naozaj úplne nová skúsenosť, absolútne neprenosná, nikto ťa na to nepripraví, aj keď máš kamošky, kurzy... Tak ten vlastný zážitok je úplne jedinečný,” odpovedala na otázku, aké je materstvo. Zároveň dodala, že Olívia je veľmi dobré bábätko a hoci má občas svoje chvíľky, nemá problém so spánkom a je veľmi pokojná. 

Lenka Vavrinčíková sa PO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Lenka však prezradila, že s niečím mala predsa len nečakané problémy. Najťažšie pre ňu vraj bolo dojčenie. „Ja som bola prekvapená tým, že celé tehotenstvo - hoci bolo rizikové  - a aj samotný pôrod boli úplná malina oproti dojčeniu. To bolo niečo, čo som si myslela, že je úplná automatika a najprirodzenejšia vec na svete. A naozaj ma to veľmi prekvapilo, že aké je to ťažké a čo všetko so sebou obnáša,” povedala Lenka otvorene s tým, že možno je dojčenie tak trošku tabu téma, pretože vždy mala pocit, že to všetkým ostatným ženám ide super. 

Avšak keď o tom začala rozprávať ona sama, prišla na to, že podobné problémy mali aj mnohé jej kamarátky. „Zrazu som zistila, že na tom materstve bolo pre mňa toto asi najťažšie. Sa s tým nejak zžiť a riešiť to, aby to fungovalo Taká citlivá téma, bola som veľmi prekvapená, že toto je tak ťažké,” priznala Lenka. Jej priame slová možno pomôžu aj ostatným mamičkám, ktoré tak môžu pochopiť, že v tom nie sú samé, že tieto problémy zažíva mnoho žien a nie je to nič nezvyčajné. A rovnako to nie je ani dôvod, prečo by mali mať zo seba akékoľvek zlé pocity. 

Lenka Vavrinčíková sa PO
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Lenka Vavrinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu