Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zaľúbenci z markizáckej šou: Po polroku zásnuby a už… Ďalší VEĽKÝ KROK!

Laura Chrebetová a Martin Kulhánek hlásia ďalšiu veľkú novinku. Zobraziť galériu (7)
Laura Chrebetová a Martin Kulhánek hlásia ďalšiu veľkú novinku. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Koncom mája hlásili víťazi šou Love Island Laura Chrebetová (23) a Martin Kulhánek (28) obrovskú novinku. Dvojica sa počas dovolenky v talianskom Miláne zasnúbila. A už sa so svojimi fanúšikmi delia o ďalší dôležitý krok v ich vzťahu. Prezradili, ako naložili s výhrou z markizáckej šou!

Zdá sa, že šou Love Island bola pre nich naozaj osudnou! Reč je o Martinovi Kulhánkovi a Laure Chrebetovej. Od kedy sa v projekte prvýkrát spárovali, totiž tvoria pár... A nielen naoko. Súťaž vyhrali a ich láska pokračuje aj v realite. Koncom mája dokonca vyvrcholila zásnubami v talianskom Miláne. No a dvojica sa už pýši ďalšiu veľkou novinkou. 

Doterajší podnájom vymenili za vlastný bytík. Ten si kúpili v českom mestečku Osek a použili naň výhru z Love Islandu. „Stále sa náš pýtate, čo sme urobili s výhrou. Tak, teraz už môžeme konečne prehlásiť, že sme ju použili na to, na čo sme chceli. Kúpili sme si spoločný byt, v ktorom asi budeme najbližšiu dobu tráviť 90% času, pretože si ho ideme prerobiť podľa svojich predstáv,“ podelila sa dvojica.

„Nie je to domček, ako sme chceli, ale vravíme si, že všetko je tak, ako má byť a keď na to bude vhodný čas, tak sa nám do cesty pripletie aj ten,“ dodali snúbenci, ktorí by na ten osud skutočne veriť mali. Veď ten napokon spojil aj ich dvoch - nebyť markizáckej šou, tak by sa zrejme chlapec z českého Oseku a dievča zo slovenskej dedinky Koš zrejme nikdy nestretli. 

Viac o téme: Laura ChrebetováMartin Kulhánek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu