Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Plačková tesne pred pôrodom: Bolesti a zdravotné problémy!

Zuzana Plačková Zobraziť galériu (2)
Zuzana Plačková (Zdroj: Instagram ZP)

BRATISLAVA - Infuencerka Zuzana Plačková očakáva svoje prvé dieťa, ktoré by sa malo narodiť už v lete. Aktuálne ju ale tehotenstvo stojí dosť síl...

Zuzana Plačková sa už dlhšie sťažovala na kašeľ, ktorý jej znepríjemňoval dni. Nedokázala si vysvetliť, odkiaľ sa zrazu nabral. 

A je to tu! Zuzana Plačková je TEHOTNÁ: Prvý ultrazvuk a... VIDEO ako to oznámila Renému! (Zdroj: Instagram Zuzana Plačková)

Zdá sa však, že záhada je už vysvetlená. „Doktor mi povedal, že bábätko vo mne vyvolalo alergie, tak preto ten kašeľ,” zverila sa svojím fanúšikom. Plánuje však podstúpiť ešte vyšetrenie na pľúcnom oddelení, aby si bola istá, o čo ide. 

Nie je to však jediný problém, ktorý ju aktuálne trápi. „Môj nekonečný tehotenský príbeh. Mimo toho mám už dosť bolestí krížov a občas, keď si idem sadnúť, tak ma bolí aj zadok. O chodidlách sa ani nemusíme baviť, to ráno vstanem, postavím sa na nohy a mám pocit, akoby som niesla slona, tak ma bolia chodidlá,” prezradila Zuzana. 

Plačková tesne pred pôrodom:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Podľa všetkého ale nepríjemnosti spomína len informačne a nijako jej tehotenstvo neznechutili. „Ale inak tehotenstvo je nádherné, neviem, či si hneď neurobíme aj druhé dieťa, keď sa bude dať,” vyhlásila brunetka. Dúfajme, že bolesti čoskoro prejdú a ani pôrod jej neprinesie žiadnu traumu. 

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu