Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Gregorová bonzla kolegyňu: Prišla o úlohu... KVÔLI PLASTIKE!

Hana Gregorová v seriáli Hranica Zobraziť galériu (3)
Hana Gregorová v seriáli Hranica (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Mnohé herečky postupom veku bojujú s dilemou - k herectvu potrebujú mimiku, ale zároveň chcú pred divákmi vyzerať čo najlepšie. A tak sa rozhodnú poprieť starnutie nejakými tými zákrokmi. Uvažuje nad nimi aj Hana Gregorová (69), ale...

... akýmsi odstrašujúcim príkladom je pre ňu istá kolegyňa. „Bohužiaľ som zažila, že v jednom seriáli preobsadili herečku, pretože prišla a bola úplne iná než na kastingu. Mimika žiadna,” bonzla pre iDnes.cz Gregorová. 

Gregorová bonzla kolegyňu: Prišla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Sama pritom skrášľujúce zákroky nijako striktne neodsudzuje. „Keď to niekomu pomôže, nech to robí. Smejem sa, keď to urobí tridsaťročné dievča. To mi pripadá, že je fakt skoro,” hovorí herečka, ktorá je so svojím vekom zmierená. „Myslím si, že mne vrásky nevadia. Veď viem, koľko mám rokov. Vôbec to neskrývam,” vyhlásila. 

Zároveň ale priznáva, že občas o nejakom vylepšení predsa len rozmýšľa. „Hovorím si už roky, že by som sa pokojne nechala natiahnuť. Po prvé sa bojím. A po druhé si hovorím: A načo? A prečo? Čo z toho, že budem mať natiahnutú bradu? Občiansky mi nikto nevymení. Tam je aj tak ten rok narodenia, takže je to vlastne zbytočné,” uzavrela túto tému Gregorová, ktorá má partnera o vyše 30 rokov mladšieho. 

Gregorová bonzla kolegyňu: Prišla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Pavel Dvořák)

Viac o téme: Hana Gregorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu