Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

A DOSŤ! Najsledovanejšej Slovenke na Instagrame ZRUŠILI profil: Môžu za to NAHÉ FOTKY... TOTO je nová kráľovná!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram L.J.)

BRATISLAVA - S číslom 2,2 milióna "followerov" sa sexica Lucia Javorčeková ešte donedávna pýšila titulom nasledovanejšej Slovenky na Instagrame. Tomu je však koniec a zdá sa, že úplne definitívny. Po niekoľkých upozorneniach jej totiž sociálna sieť skrátka vymazala celý profil.

Kráska žijúca v Taliansku nemala problém sa na Instagrame odhaľovať a zverejňovať rôzne intímne fotografie. Hoci nešlo o žiadne vulgárne nahotinky a snímky boli väčšinou vyfotené pomerne s citom, sociálna sieť tieto zábery vyhodnocovala ako porušenie pravidiel komunity a niektoré z jej príspevkov blokovala.

A DOSŤ! Najsledovanejšej Slovenke
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Po opakovaných zverejneniach "nežiadúcich" záberov však Instagramu zjavne došla trpezlivosť. Účet jej podľa všetkého vymazala samotná sociálna sieť pre niekoľkonásobné porušenie pravidiel komunity v súvislosti s obnaženými fotkami. A vyzerá to tak, že svojich 2,2 miliónov fanúšikov možno už naspäť nedostane.

Sexi brunetka teda začala konať a založila si úplne nový profil, kde privítala svojich sledovateľov slovami, že tam chce mať len ľudí s dobrým srdcom. „Nová kapitola. Čas zasiať semienka učenia pre mňa a vás. Pretože som oveľa viac ako len moje telo, krásna tvár či počet sledovateľov. Nevadí mi byť zraniteľná a ukázať svoje vrstvy. Chcem na svoj nový profil pozvať len ľudí s dobrým srdcom a čistými úmyslami. Vitajte tu,“ napísala pod jeden z čerstvých záberov. 

A DOSŤ! Najsledovanejšej Slovenke
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Ako sme spomínali, úctyhodný počet followerov 2,2 milióna dosiahla Javorčeková ako jediná Slovenka. Zároveň je aj historicky prvou slovenskou osobnosťou, ktorá presiahla hranicu milióna sledovateľov. Ak by ste si pomysleli, že po odstránení profilu teraz Instagramu kraľuje nejaký notoricky známy Slovák, ste na omyle. Novou kráľovnou je blondínka Veronika Rajek - bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko z roku 2016. 

Viac o téme: Lucia JavorčekováVeronika Rajek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu