Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Diváci JOJ-ky zúria: Toto je HANBA, tragédia a VÝSMECH!

HANBA, tragédia a VÝSMECH! Zobraziť galériu (4)
HANBA, tragédia a VÝSMECH! (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Aktuálny týždeň relácie Bez servítky sa stal doslova rekordným. Nie však vďaka dokonale vyladeným receptom či dobrou partiou súťažiacich, práve naopak. Vôbec prvýkrát v histórii kulinárskej šou padli v hodnoteniach nuly a výsledné skóre sa "vyšplhalo" na tragické dva body. Nový rekord má na svedomí súťažiaci Filip.

V skupine nádejných kuchárov sa objavil 27-ročný taxikár Filip, ktorý do partie akosi nezapasoval. Jeho spolusúťažiaci mu neprišli na chuť a hoci sa ešte v utorok správal pomerne slušne a dokonca vychválil aj jedlá, jeho spoluhráči ho skrátka definitívne odstavili a na jeho adresu nepovedali jediné pekné slovo. 

Keď sa mladík v stredu postavil za sporák, bolo zjavné, že šéfkuchár z neho nebude a hoci pyšne vyhlasoval, že svoje hodnotenie vidí na 9 - 10 bodov, zdalo sa, že to myslí s nadsázkou. Alebo aj nie. Filip je skrátka, jemne povedané, čudák. Túto skutočnosť si už na prvý pohľad museli všimnúť aj jeho súperi, ktorí ho absolútne nešetrili. Niektoré z jeho jedál ani neochutnali, pred kamerami si neodpustili štipľavé poznámky a padli aj slová ako "primitívny", "hlúpy", "trápny" či "teľa". 

Súťažiaci Filip sa dočkal veľkého verejného poníženia.
Zobraziť galériu (4)
Súťažiaci Filip sa dočkal veľkého verejného poníženia.  (Zdroj: TV JOJ)

Jeho večer sa skončil programom, ktorý dopadol, povedzme si na rovinu, ako čistá katastrofa. Na hudobnú nôtu totiž prišli zahrať a zaspievať bývalí "bezservítkari" Jeffy (známy tým, že si jedlo zo šou pýtal do dózičky) a Adrián Figa, dobráčisko s veľkým srdcom, ktorý s radosťou vymetá všetky televízne šou. Tieto dve postavičky spolu s Filipom spôsobili absolútne fiasko.

Nikto sa totiž nebavil. Nika celý čas zazerala, akoby mala pod nosom týždňové ponožky, postarší pán Miroslav sa dokonca zdvihol a odišiel, čo spôsobilo smútok v očiach snaživých "hudobníkov". A celá táto situácia nenechala chladnými ani jojkárskych divákov. Tí sa rozdelili na dva tábory. Jeden na Filipovi nenechal suchú ani nitku, druhá skupinka si zasa myslí, že ľudia, ktorí sú... iní, by v obdobných formátoch nemali byť.

Súťažiaci dali Filipovi rekordne nízky počet bodov
Zobraziť galériu (4)
Súťažiaci dali Filipovi rekordne nízky počet bodov  (Zdroj: TV JOJ)

Minimálne v prípade, ak hrozí, že budú na obrazovkách vyslovene ponižovaní a zosmiešňovaní len preto, aby bola dobrá šou. A ak sa niečo obdobné deje, niekto z kompetentných by mal zasiahnuť. „Táto relácia prekonala svoje dno. Nie je dôvod urážať prítomného, pretože už očividne za to nemôže. Avšak o to väčší hnoj je, že takéhoto človeka cielene pustia do relácie. Toto celé nemá nič spoločné s varením, iba s prízemnou reality šou,” myslí si Ľuboš, ktorý za svoj komentár dostal takmer 80 lajkov.

Nikola dala hudobníkom na programe jasne najavo, čo si o ich vystúpení myslí
Zobraziť galériu (4)
Nikola dala hudobníkom na programe jasne najavo, čo si o ich vystúpení myslí  (Zdroj: TV JOJ)

Vyše tristo "páčikov" za svoj názor dostala pani Monika. „Každý normálny vidí, že Filip nie je v poriadku a čudujem sa, že takýchto ľudí dajú do takejto relácie. Iba ich zosmiešnia. Filip sem jednoznačne nepatrí a je mi ho ľúto,” napísala na Facebook. A diváci si podali aj správanie jeho súperov. „Je inde, netreba urážať takého človeka. Predsa len, on asi nechápe, čo robí. Ale to, že stará pani aj s pánom urazili ešte aj tých "iných" spevákov na programe, bolo pod úroveň, Takto sa nejedná s takými ľuďmi,” myslí si iný divák.

K celej veci poskytla svoje stanovisko aj samotná televízia JOJ. „Súťažiaci Filip sa do relácie Bez servítky prihlásil sám, nakrúcanie si užíval a navaril podľa svojich možností a schopností. Filip sa venuje svojej práci taxikára, ktorú má rád a vedie úplne normálny a spokojný život. V šou Bez servítky sa objavili viacerí súťažiaci, ktorí ponúkli svojim hosťom jedlo, z aktoré získali nízky počet bodov, no aj o tom je kuchárska šou," uviedla pre Topky.sk hovorkyňa televízie Lucia Tuhelová. 

A čo si o tom myslíte vy? 

Viac o téme: FilipBez servíky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu