Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pozadie ROZCHODU markizáckej porotkyne: NEVERA?! Romantická večera s jednou, sauna s druhou!

Monika Bagárová a Makhmud Muradov sú oficiálne od seba. Zobraziť galériu (2)
Monika Bagárová a Makhmud Muradov sú oficiálne od seba.

PRAHA - Počas Vianoc sa po dlhých špekuláciách rozhodla porotkyňa SuperStar Monika Bagárová (27) vyjsť s pravdou von a oznámila krach vzťahu s Makhmudom Muradovom (31). Hoci sa dvojica spočiatku snažila navodiť dojem, že ich rozdelili kilometre, čoraz častejšie sa začína skloňovať slovo nevera. MMA zápasník bol viackrát videný v spoločnosti iných žien. S jednou so doprial romantickú večeru, s druhou si užíval saunu!

Makhmud Muradov sa viackrát vyjadril, že za rozchodom s Monikou Bagárovou nestojí žiadna iná žena. Český magazín Sedmička si však myslí niečo iné - za krachom ich vzťahu predsa len majú byť zápasníkove zálety. Otec malej Rumie mal byť viackrát videný v spoločnosti iných žien. 

Galéria: Monika Bagárová s dcérkou Rumiou

S neznámou blondínkou si vraj užíval v štvorhviezdičkovom hoteli saunu a bazén... Kam sa potom spoločne pobrali, si už každý môže len domyslieť. O čosi neskôr sa zas objavil v luxusnej reštaurácii v spoločnosti inej ženy. Dvojica si vychutnávala romantickú večeru pri sviečkach. A ani táto slečna nevyzerala len ako jeho kamarátka. 

No a práve tieto jeho údajné avantúry majú stáť za rozchodom Muradova a Bagárovej. „Nikdy pre mňa nebolo nič viac ako láska a rodina. Priznávam otvorene, že potrebujem čas na to, dať sa dokopy,“ vyjadrila sa speváčka na sociálnej sieti. Podľa českej Sedmičky to bolo krátko po tom, čo sa dozvedela o neverách svojho partnera. 

Monika Bagárová s otcom svojej dcéry Rumie, MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom.
Zobraziť galériu (2)
Monika Bagárová s otcom svojej dcéry Rumie, MMA zápasníkom Makhmudom Muradovom.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Monika BagárováMakhmud Muradov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu