Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slovenský herec po chemoterapii: Idem si užívať!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Herec Marcel Nemec nastúpil vo štvrtok do nemocnice na prvú dávku chemoterapie. Vo pondelok už cestoval domov za svojou mamou a ako hovorí, ide si užívať život.

Marcel Nemec mal problémy s črevami a keď sa podrobil operácii, našli mu lekári niekoľko nádorov. Následne s optimizmom čakal na výsledky, tie však ukázali, že sa musí podrobiť aj chemoterapii. Vo štvrtok bol preto hospitalizovaný v jednej z bratislavských nemocníc. 

No aj z lôžka sa prihováral svojim fanúšikom a nestrácal svoje optimistické naladenie. 

Slovenský herec po chemoterapii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

V pondelok bol prepustený a okamžite sa vybral k svojej mame. „Som doma!” informoval svojich fanúšikov a zároveň im venoval slová vďaky: „Ďakujem vám za to obrovské množstvo energie, ktoré som od vás dostal. To je niečo tak neskutočné... Ďakujem. Ďakujem. Ďakujem.”

Mnohí mu napísali správy plné podpory a povzbudenia. „Veľa z vás mi píše správy, že Marcel, si bojovník, tak bojuj. Ja nie som veľmi bojovný typ, nemám rád násilie, som umelecká duša. Ja mám na to svoju chemošku, ktorá to celé zariadi. A ja zatiaľ, kým ona bude bojovať, si budem užívať,” povedal vo videu na sieti instagram. 

Slovenský herec po chemoterapii:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MN)

Marcela Nemca v decembri trápili bolesti brucha. Mal podozrenie na pruh, no situácia bola úplne iná. Keď mu v nemocnici urobili vyšetrenia, okamžite ho začali pripravovať na operáciu. „Pán primár povedal, že tam boli nejaké predmety, ktoré tam byť nemali. Vybrali mi kus hrubého čreva, kus tenkého a slepé črevo,“ povedal umelec po zákroku pre Nový čas. 

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu