Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zbytočná smrť: Zomrela česká speváčka (†57)... Úmyselne sa nakazila covidom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Zo susedného Česka prišla smutná správa. Do neba odišla speváčka Hana Horká (†57), ktorá zomrela krátko po tom, čo sa nakazila koronavírusom. České médiá citujú muzikanta Miroslava Hlavičku, ktorý uviedol, že jeho zosnulá kolegyňa sa mala ochorením nakaziť úmyselne.

Len dva dni pred smrťou sa česká speváčka tešila z toho, že koronavírus prekonala. „Odtajním to. Áno, som "prekonanec" a prežila som aj deltu. Život je tu pre mňa i tiež pre vás. Hurá sauna, plávanie, spoločenský život. Bude divadlo, koncert,“ napísala pred tromi dňami v príspevku, ktorý zverejnila na svojom profile na Facebooku. 

Zomrela speváčka Hana Horká
Zobraziť galériu (2)
Zomrela speváčka Hana Horká  (Zdroj: Facebook H.H)

Včera večera sa začala šíriť správa o tom, že speváčka zomrela. V nedeľu večer sa potom k celej veci vyjadril jej kolega - hudobník Miroslav Hlavička známy ako Scalex, ktorý zverejnil šokujúce informácie o tom, že speváčka sa nakazila úmyselne, aby získala imunitu. „Dnes zomrela speváčka Hana Horká z Asonance. Dva dni po tom, čo sa podľa svojich slov vyliečila z covidu, ktorým sa ako neočkovaná úmyselne nakazila a vyzývala na to isté i ďalších ľudí podobného ezo zmýšľania,” informoval v príspevku na Facebooku. 

„Keď si prečítate mnou linkovaný posledný príspevok Hanky ​​Horkej a hlavne debatu pod ním, tak to uvidíte na vlastné oči. Hana robila všetko pre to, aby sa nakazila. Mala radosť z pozitivity členov svojej rodiny, mala radosť z vlastného nakazenia, maľovala si ružovú budúcnosť,” šokoval spevák, ktorého celý príspevok si môžete pozrieť nižšie. 

Smrť speváčky komentoval na sociálnej sieti aj jej syn. Podľa neho za skon jeho mamy môžu ľudia, ktorí verejne spochybňovali očkovanie a svojimi príspevkami jej dávali argumenty na to, aby sa miesto očkovania nakazila. Pozostalým a blízkym zosnulej speváčky vyjadrujeme úprimnú sústrasť. 

Viac o téme: ZomrelaKoronavírusHana Horká
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu