Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Markizácka hviezdička "zrušila" celebritné deti: Tesne po pôrode... TOTO je šialené!

To sa jej ako podarilo?! Zobraziť galériu (4)
To sa jej ako podarilo?! (Zdroj: Instagram K.D.)

BRATISLAVA - Tak toto sa len tak nevidí. Teda aspoň na Slovensku. Čo sa týka sociálnych sietí, mamičky, najmä tie známe, sa väčšinou radia do dvoch kategórií. Svoje dieťatko sa buď snažia chrániť pred zrakmi verejnosti a jeho tváričku nezverejňujú, alebo je to presne naopak. Svoj pokladík nijako neskrývajú, prípadne malému rovno zriadia vlastný profil na Instagrame.

A presne to urobila bývalá farmárka Karin Hegedüs Dvořáková, ktorá v sobotu podvečer priviedla na svet dcérku Melissu. Čo sa týka príprav na pôrod, tmavovláska bola voči svojim sledovateľom na sociálnych sieťach veľmi otvorená a na Instagram sa dostali aj zábery z momentov krátko predtým, ako jej princezná prišla na svet. 

Karin a Marek sa stali rodičmi malej Melissky
Zobraziť galériu (4)
Karin a Marek sa stali rodičmi malej Melissky  (Zdroj: Instagram K.D.)

Už počas tehotenstva sa hviezdička z markizáckej šou nechala počuť, že s dcérkou budú spoločne valcovať Instagram, no a pár hodín po tom, čo sa Melisska narodila, prišlo na Karinine slová. Spoločne s novopečeným tatkom svojmu novorodeniatku rovno založili vlastný profil. A ak by ste čakali, že ich dcérke pribudlo iba zopár sledovateľov, ste na omyle. 

Karin celý priebeh svojho tehotenstva poctivo dokumentovala
Zobraziť galériu (4)
Karin celý priebeh svojho tehotenstva poctivo dokumentovala  (Zdroj: Instagram K.D.)

Markizácka hviezdička
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram)

Dievčatko by už teraz mohlo dostať status influencerky, keďže Melisska má v momente písania článku už viac ako 21-tisíc sledovateľov. Týmto číslom schovala do vrecka mnoho detí slovenských celebrít, ktoré už taktiež majú svoj profil, ktorý spravujú ich rodičia. Pri Karin to však zrejme nikoho neprekvapí. Profil na Instagrame má aj jej zajačik Puffi, ktorého sleduje vyše 19-tisíc ľudí. Nuž, tomu sa povie podnikavé dievča! 

Viac o téme: DcéraMelissaKarin Dvořáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu