Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najkrajšia Slovenka to priznala: Vzťah s politikom... FOTO z postele!

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (3)
Magdaléna Šebestová (Zdroj: Instagram MŠ)

BRATISLAVA - Už nejaký ten čas sa zdalo, že slovenská kráľovná krásy z roku 2006 Magdaléna Šebestová nie je viac sama. Ako sme informovali, fotografie z rovnakého miesta nakoniec napovedali, že jej vyvoleným je politik György Gyimesi. A po viac ako týždni to dvojica priznala.

Magdaléna Šebestová je mamou Ninky, ktorú má s futbalistom Jánom Ďuricom. Ich vzťah stroskotal po 7 rokoch, krach priznali v decembri 2019. 

Najkrajšia Slovenka to priznala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Neskôr sa hovorilo o misskinom vzťahu s podnikateľom Michalom Fresserom a hoci priznala, že sa poznajú, ich vzájomný vzťah komentovať nechcela. Topkám sa ich neskôr podarilo spolu nafotiť pred domom, kde Šebestová býva. 

Nech však už bol ich vzťah v akejkoľvek rovine, isté je, že aktuálne pár určite netvoria. 

Najkrajšia Slovenka to priznala:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Magdaléna začala pred nejakým časom pridávať na sociálne siete fotografie s mužom, ktorý bol však maskovaný prilbou či lyžiarskymi okuliarmi. A nešlo o spomínaného podnikateľa. Veľmi podobné zábery totiž zverejňoval politik György Gyimesi. Navyše si v komentároch posielali srdiečka.

No ani po tom, ako sme túto informáciu zverejnili, Šebestová svoj nový vzťah nijako nekomentovala. Až teraz sa rozhodla vyjsť s pravdou von. A na svojom profile na sieti Instagram zverejnila spoločnú fotografiu aj s dcérkou Ninkou. Trojica sa zvečnila, ako si užíva oddychové chvíle v posteli. „Život ide ďalej,” opísala stručne v angličtine tento záber najkrajšia Slovenka roku 2006. 

 

Viac o téme: Magdaléna Šebestová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu