Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kráska z Markízy HORE BEZ: Instagram jej odvážne FOTO ZABLOKOVAL!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Sociálne siete sú v dnešnej dobe niečo, bez čoho si vie život predstaviť málokto. Medzi ich pozitívne stránky patrí to, že nám uľahčujú komunikáciu, no a mnohí ich využívajú aj ako akýsi virtuálny fotoalbum, kde si človek môže uchovať obrazky nezabudnuteľných momentov... alebo aj samého seba. Aj tu však platia isté pravidlá...

Napríklad na takom Instagrame by ste len ťažko hľadali snímky, ktoré pôsobia, jemne povedané, ako z filmu pre dospelých. Na tejto sociálnej sieti totiž funguje istá cenzúra, čo znamená, že žiadne nahotinky tam skrátka neprejdú. No a aj keby sa tak stalo, ostatní užívatelia majú možnosť takýto "incident" nahlásiť a Instagram následne príspevok jednoducho zablokuje. A presne na tento postup doplatila súťažiaca z poslednej série Farmy.

Petra Pajáková
Zobraziť galériu (4)
Petra Pajáková  (Zdroj: TV Markíza)

V šou veľa vody nenamútila a zo súťaže ju napokon vyhodil sám hospodár Martin, no podarilo sa jej aspoň ako-tak zviditeľniť. Po návrate do reality bola čoraz aktívnejšia na sociálnych sieťach, kde pravidelne zverejňuje rôzne príspevky, aby sa jej podarilo zaujať svojich sledovateľov. A najnovšie slušne pritvrdila! Na jej profile sa totiž objavil záber z bazéna, kde Peťa pózuje "hore bez" a nahé prsia jej zakrývajú len dlane. 

No a práve táto fotka zrejme pobúrila niektorých z ľudí, ktorí ju sledujú. Petre totiž spomínaný záber zablokovalil s tým, že jej od Instagramu prišla správa hovoriaca o tom, že "porušila pravidlá komunity". Ibaže prsnatá farmárka to so svojou sexi fotkou nevzdala a vyžiadala si, aby ju skontrolovali opäť. Už o pár minút neskôr jej prišla správa o tom, že fotografia kontrolou prešla, nič neporušuje a preto môže byť znova zverejnená.

Pozrite sa, ako vyzerá záber, ktorý niektorých ľudí pobúril:

Kráska z Markízy HORE
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.P.)

 

 

Viac o téme: Farma 13Petra Pajáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu