Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Divákom Markízy praskajú nervy: Už by aj stačilo... Zasa TENTO?!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Čo je veľa, to je veľa! Raz darmo, pokiaľ sa človek niečoho "obje", postupne mu to začne liezť na nervy. To isté platí aj o osobnostiach, ktoré sa na divácky vkus až príliš často objavujú v médiách. Kritiku si za to najnovšie zlizla televízia Markíza. Fanúšikom začína prekážať mladý herec Martin Klinčúch.

Svojho času obdobne ľuďom prekážala Evelyn. Po tom, čo začala moderovať Farmu, sa postupne objavila ešte v niekoľkých projektoch a diváci sa vyjadrovali, že už majú naozaj dosť. Táto vlna postupne prešla, no aktuálne jej čelí 19-ročný herec Martin Klinčúch. 

Martin Klinčúch sa dostal do povedomia vďaka seriálu Pán profesor.
Zobraziť galériu (4)
Martin Klinčúch sa dostal do povedomia vďaka seriálu Pán profesor.  (Zdroj: TV Markíza)

Ten svojho času začínal v seriáli Pán profesor a pôsobil skôr nenápadne. Následne sa objavil v šou Tvoja tvár znie povedome, neskôr sa stal koučom v detskej verzii tohto formátu, no a nechýbal ani v zákulisí poslednej Superstar. Talentovaného mladíka aktuálne obsadili aj do seriálu Oteckovia, a práve v tomto momente sa už niektorí diváci jeho osoby v televízii takpovediac prejedli. 

Objavil sa v oboch verziách šou Tvoja tvár znie povedome. Ako v dospeláckej, tak aj v tej detskej ako kouč.
Zobraziť galériu (4)
Objavil sa v oboch verziách šou Tvoja tvár znie povedome. Ako v dospeláckej, tak aj v tej detskej ako kouč.  (Zdroj: Tv Markíza)

Keď Markíza oznámila, že Klinčúch bude súčasťou tohto seriálu, v diskusiách sa spustila lavína kritiky. A vzápätí nasledovala správa, že sa objaví i v novinke Druhá šanca. „Nič v zlom, ale už sa bojím aj otvoriť chladničku, aby z nej nevyliezol Klinčúch,” napísala diváčka, pričom s ňou vyjadrili súhlas desiatky ľudí a diváci si myslia, že by do seriálu skôr mohli vrátiť staršie postavy.

Martina obsadili do seriálu Oteckovia a zahral si aj v Druhej šanci
Zobraziť galériu (4)
Martina obsadili do seriálu Oteckovia a zahral si aj v Druhej šanci  (Zdroj: TV Markíza)

„O chvíľu aj z kvetináča bude Klinčúch trčať” či „Omg, to už vážne musí byť Klinčúch všade?” vyjadrili sa na adresu mladého herca ďalší markizácki fanúšikovia, pričom niektorí majú názor, že Martina už akoby tlačili až nasilu a začína im to naozaj prekážať.

No na druhej strane je pravdou, že pokiaľ by mladí herci nedostávali príležitosť zažiariť popri svojich starších kolegoch, roky by sme sa dívali dookola len na tie isté tváre.  A čo si myslíte vy?

Viac o téme: OteckoviaMartin Klinčúch Pán profesor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu