Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dabingový guru Kaprálik sa pochválil SYNOM: Mladší a vyšší, ale… Čistá KÓPIA!

Martin Kaprálik s manželkou Miškou. Zobraziť galériu (4)
Martin Kaprálik s manželkou Miškou.

BRATISLAVA - Lockdown sa dá tráviť rôzne, no jeden z najlepších spôsobov je rozhodne pobyt v prírode. Svoje o tom vie aj známy slovenský herec a dabingový guru Martin Kaprálik (45), ktorý si pred rokmi kúpil chatu vo Vysokých Tatrách a práve tam trávi aj aktuálne dni. No a spolu s ním aj syn Michal. Je mladší a vyšší, ale... Čistá otcova kópia!

Rodina slovenského herca Martina Kaprálika je známa svojou láskou k prírode. Voľný čas preto s obľubou trávia na chate vo Vysokých Tatrách a vždy, keď je to čo i len trochu možné, vyrážajú na zaujímavé túry. Inak to nie je ani počas aktuálneho lockdownu. 

Známy Slovák, ktorý svoj hlas prepožičal mnohým svetovým hviezdam, sa v týchto dňoch na svojom Instagrame pochválil záberom z ďalšieho vysokohorského výletu. Spoločnosť mu pri tom robil syn Michal. No pri pohľade na mladšieho Kaprálika to pôsobí, akoby sa človek pozeral na hercov klon. 

Martin Kaprálik so synom Michalom.
Zobraziť galériu (4)
Martin Kaprálik so synom Michalom.  (Zdroj: Instagram M.K.)

Jediný rozdiel je v tom, že Michal je viditeľne o čosi mladší a o pár centimetrov vyšší. Ale inak... Rovnaké oči, nos, úsmev - čistý Martin. Veď posúďte sami!

Dabingový guru Kaprálik sa
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

Viac o téme: Martin Kaprálik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu