Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Známa blondína dostala COVID: Je to krásne... Preboha, to čo tliacha?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram)

PRAHA - Nie príliš vhodne zvolené slová! Pandémia COVID-19 výrazne ovplyvnila životy každého z nás. Mnohí v dôsledku tohto ochorenia dokonca prišli o blízku osobu. Nákaze sa najnovšie nevyhla ani česká hviezdička - Barbara Kautmanová, ktorá sa v televíznej šou zamilovala do milionára. Známa blondínka však vážne ochorenie komentuje pomerne zvláštnym spôsobom.

Barbara Kautmanová sa stala súčasťou českého šoubiznisu v čase, keď si prostredníctvom televíznej šou Vem si mě! hľadala lásku. Súťaž napokon vyhrala a s ňou aj srdce milionára Michala Červína, ktorý bol v podstate hlavnou výhrou. Dvojica tvorila pár aj mimo kamier a spája ich dcéra Rozárka. Ešte počas tehotenstva sa však rozišli a milionár skončil za mrežami kvôli podvodom. 

Barbara Kautmanová s dcérou.
Zobraziť galériu (2)
Barbara Kautmanová s dcérou.  (Zdroj: profimedia.sk)

Známa blondínka je momentálne single. A tento stav využila k tomu, aby nezvyčajným spôsobom okomentovala to, že sa nakazila covidom. „Tak už nie som sama. Tak dlho to skúšal, až sa do mňa dostal. Je to krásne. Je, spí a netflixuje so mnou, spoznal aj moju dcéru. Nezhodneme sa ale na dosť veciach a pochopil, že ma už čoskoro opustí,” znie urývok zo statusu, ktorý kráska zverejnila na internete. 

Hoci chcela Barbara byť originálna, na mnohých môžu jej slová pôsobiť rozpačito. Mnohí jedinci, ktorí s ochorením bojovali, či ľudia, ktorí o niekoho prišli, sa totiž zhodnú v tom, že covid-19 rozhodne nie je žiadna sranda. 

Viac o téme: Barbara Kautmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu