Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Kráske z Telerána VYRAZIL DYCH: TOTO od známeho speváka rozhodne nečakala!

Zuzana Čimová a Matúš Krnčok Zobraziť galériu (6)
Zuzana Čimová a Matúš Krnčok (Zdroj: Facebook/ TV Markíza)

BRATISLAVA - Čaro živého vysielania! Zuzana Čimová a Matúš Krnčok pôsobia v markizáckom Teleráne len niečo vyše štyroch mesiacov, avšak u divákov sa tešia veľkej priazni. Dvojica moderátorov pôsobí zohrato a ostrieľane. Dnes ráno však bol jedným z ich hostí aj spevák Ondřej Gregor Brzobohatý, ktorý krásnu brunetku svojimi slovami poriadne zaskočil.

Dnešné ráno divákom Markízy spríjemňoval spevom Robo Opatovský, ktorý prišiel odprezentovať svoju novú vianočnú pieseň. Ide o duet s názvom Poďme si priať s Ondřejom Brzobohatým. Ten sa v živom vysielaní ocitol vďaka videohovoru.

VIDEO: Robo Opatovský & Ondřej G. Brzobohatý - Poďme si priať

Počas rozhovoru o novej skladbe sa Zuzka zaujímala tiež o to, čo by speváci s blížiacimi sa sviatkami zaželali ich divákom. „No, tak ja nebudem hovoriť žiadne klišé, pretože to počúvame neustále dokola. Ja, keď sa tak na vás dívam, do toho štúdia, a vidím hlavne vás - slečnu moderátorku, tak proste prajem Slovensku, aby malo stále tak nádherné ženy,” poznamenal Brzobohatý, ktorý krásnu moderátorku priviedol do rozpakov. „Tak s touto odpoveďou sme nerátali, ale tak každopádne ďakujem,” reagovala Čimová, ktorá má veru šarmu na rozdávanie. Súhlasíte?!

Ondřej Gregor Brzobohatý poriadne zaskočil moderátorku Zuzanu Čimovú.
Zobraziť galériu (6)
Ondřej Gregor Brzobohatý poriadne zaskočil moderátorku Zuzanu Čimovú.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ondřej Gregor BrzobohatýZuzana Čimová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu