Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rozčúlená Kucherenko NALOŽILA MINISTROVI ŠKOLSTVA: Gröhling žije vo vlastnom svete... Veď už takmer NEMÁ KTO UČIŤ!

Silvia Kucherenko sa obula do ministra Branislava Gröhlinga Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko sa obula do ministra Branislava Gröhlinga (Zdroj: Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Situácia s koronavírusom sa na Slovensku stále zhoršuje, a práve preto bolo potrebné zaviesť pomerne tvrdý lockdown. Z každej strany sa na nás valia informácie, že aktuálna tretia vlna je omnoho silnejšia a horšia ako tie predchádzajúce. S príchodom zatvárania prevádzok a zákazu vychádzania mnohí rodičia očakávali, že sa zavrú aj brány škôl. K tomu však nedošlo.

To, že školy zostali otvorené, rozčertilo Silviu Kucherenko, ktorá je mamičkou 11-ročného Alexandra Marcusa. Synovi venuje všetok svoj voľný čas a ako každá mama sa snaží urobiť pre neho to najlepšie. Ako rodič takisto vníma aj situáciu v školách. A tá podľa nej vôbec nie je priaznivá. Bývalá modelka vraví, že riziko v školách je obrovské, čomu nasvedčuje aj situácia v tej, ktorú navštevuje jej syn. 

Silvia Kucherenko sa obula do ministra školstva.
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko sa obula do ministra školstva.  (Zdroj: Topky/Maarty)

Už niekoľko dní sa k tejto téme vyjadruje na svojom Instagrame a nešetrí ani ministra Branislava Gröhlinga. Tomu teraz opäť venovala tvrdý odkaz. „Aby ste nezabudli, pán minister je proti zatváraniu škôl. Vlastne tvrdí, že v školách nič ako vírus nie je, alebo teda je, ale v zanedbateľnej miere. Vtipné, pán minister evidentne žije vo vlastnom svete,” rozčertila sa. 

„Však už pomaly nemá kto učiť! U nás z piateho ročníka sú skoro všetky triedy v karanténe,” priblížila z vlastnej skúsenosti a súhlasilo s ňou vraj aj mnoho ďalších rodičov. „Stále si myslím, že ministrom školstva má byť niekto, kto výborne pozná školské prostredie, je dostatočne erudovaný a v samotnom školstve má niekoľkoročné skúsenosti,” vyjadrila sa Kucherenko. 

Silvia Kucherenko
Zobraziť galériu (4)
Silvia Kucherenko  (Zdroj: Instagram S.K.)

Tá pred pár dňami zmietla zo stola aj pripomienky študentky, ktorá jej napísala, že so zatváraním škôl nesúhlasí, keďže ju o rok čakajú prijímačky a potrebuje sa na ne pripraviť. „Ani mne sa to nepáči, ver mi. Ale je to nevyhnutné a momentálne iná cesta nie je. Poradím ti - nevieš čítať? Vezmi si knihy a čítaj doma. Máš aj internet, informácie sú dostupné. Všetko sa dá, aspoň na krátky čas,” uviedla Silvia. 

Viac o téme: KoronavírusSilvia KucherenkoBranislav Gröhling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu