Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Parišková na krste ŽIARILA: Wau, Aneta, si ako z Hollywoodu!

Aneta Parišková vyzerá skvele. Zobraziť galériu (17)
Aneta Parišková vyzerá skvele. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Tej to ale pristane! Toto si zrejme pri pohľade na fotky Anety Pariškovej (48) z krstu nových albumov Kandráčovcov, povedia mnohí. Sympatická jojkárka sa totiž zhostila úlohy moderátorky a krstnej mamy. Nuž, a pri tej príležitosti sa ozaj vyfintila. Veď pozrite!

S blížiacimi sa vianočnými sviatkami si obľúbená skupina Kandráčovci pripravila pre svojich priaznivcov a fanúšikov darček v podobe nového albumu s koledami. Krstnou mamou CD s názvom Pod Tatrami spí Ježiško bola Aneta Parišková, ktorá samotný krst aj moderovala. 

VIDEO: Aneta Parišková pokrstila nový album Kandráčovcov.

Kandráčovci pokrstili nový album s názvom Pod Tatrami spí Ježiško (Zdroj: Topky.sk)

VIDEO: Rozhovor s Anetou Pariškovou o Vianociach. 

Rozhovor s Anetou Pariškovou o Vianociach (Zdroj: Topky.sk)

Okrem spomínaného albumu bolo do sveta uvedené aj ďalšie dielo. A to CD s názvom Malí Kandráčovci, na ktorom sa okrem muzikantov predviedli aj ich talentované ratolesti. Krstným otcom druhej novinky bol básnik a spisovateľ Ľubomír Feldek. 

„Ak vycítite vo vašich ratolestiach to, že majú radi hudbu, že majú talent na spev, na hranie, tak ich v tom prosím podporujte, pretože každý jeden muzikant, ktorý príde a je na tomto svete, tak ho obohatí,” odkazuje Kandráč rodičom, ktorí vo svojich deťoch takéto nadanie spozorujú.   

VIDEO: Rozhovor s Ondrejom Kandráčom.

Rozhovor s Ondrejom Kandráčom (Zdroj: Topky.sk)

Nie je žiadnym tajomstvom, že Ondrej Kandráč a Aneta Parišková sú dobrými priateľmi. Hudobník spolu s kapelou hral na jojkárkinej svadbe, ktorá sa konala v lete 2019. Aneta sa vydala za Miroslava Polakoviča, ktorý žije a pracuje za veľkou mlákou - na Floride a spoločne si tam vytvorili druhý domov. 

A pri pohľade na to, ako prišla blondínka na krst nahodená, je zrejmé, že ani v Hollywoode by sa na červenom koberci rozhodne nestratila. Aneta mala na sebe trblietavé šaty, v ktorých jednoducho žiarila. 

Aneta Parišková vyzerala na krste jednoducho skvele.
Zobraziť galériu (17)
Aneta Parišková vyzerala na krste jednoducho skvele.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Aneta PariškováKandráčovci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu