Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Finále Superstar sa začalo KATASTROFOU: Súťažiaca musela SKONČIŤ a odstúpiť... Vážne zdravotné problémy!

Súťažiaca musela SKONČIŤ a odstúpiť! Zobraziť galériu (15)
Súťažiaca musela SKONČIŤ a odstúpiť!

BRATISLAVA - Nedeľný večer na televízii Markíza patril prvému živému prenosu šou Superstar. Talentovaní mladí speváci sa dočkali prvého finálového kola a očakávania boli naozaj veľké. Namiesto grácie však živý stup začal studenou sprchou. Zo súťaže musela odstúpiť jedna zo súťažiacich .

Sen o získaní titulu novej česko-slovenskej Superstar sa rozplynul pre Nikitu Machytkovú. Exotická kráska musela urobiť rázny krok a odstúpiť zo súťaže pre zdravotné problém svojej maminy. Mladá speváčka síce neuviedla, čo ju trápi, no priznala, že jej stav sa začal veľmi zhoršovať, a tak urobila to, čo by na jej mieste urobil zrejme každý z nás. Superstar nechala za sebou, aby mohla byť oporou svojej rodine. 

Nikita Machytková musela zo súťaže odstúpiť pre zhoršujúci sa zdravotný stav svojej maminy.
Zobraziť galériu (15)
Nikita Machytková musela zo súťaže odstúpiť pre zhoršujúci sa zdravotný stav svojej maminy.  (Zdroj: TV Markíza)

„Maminka je vážne chorá, jej stav sa zhoršil, mala by som byť s ňou. Prežívame náročné obdobie, ale dnes som ešte rada, že je tu so mnou. Bolo to ohromné obdobie pre mňa. S hudbou nekončím,“  uviedla 17-ročná speváčka, ktorá si ešte na rozlúčku zaspievala svoju labutiu pieseň - hit Mercy od Duffy.

Finále Superstar sa začalo
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV Markíza)

Finále Superstar sa začalo
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: TV Markíza)

Jej vystúpenie nedojalo len divákov v sále či pred obrazovkami, ale aj samotnú porotu. Monika Bagárová a Patricie Pagáčová sa ani nesnažili skryť svoje slzy. Nikite porota venovala potlesk v stoji, podporné slová, no a speváčka si potom išla šou užiť ešte do hľadiska ako diváčka. 

Na pódiu sa predstavili finalisti prvej českej Superstar z roku 2004
Zobraziť galériu (15)
Na pódiu sa predstavili finalisti prvej českej Superstar z roku 2004  (Zdroj: TV Markíza)

Potom, čo vystúpili zvyšní súťažiaci, sme sa dočkali veľkého prekvapenia. Po 17-tich rokoch sa totiž na pódiu objavili takmer všetci finalisti z úplne prvej série Česko hľadá Superstar, ktorí zaspievali svoju hymnu Veď mně dál. Medzi spevákmi síce chýbala víťazka Aneta Langerová, no diváci aj porota boli absolútne dojatí a dozvedeli sme sa, že budúci týždeň v Superstar uvidíme aj "našich" - teda finalistov prvej slovenskej verzie Superstar, no a nateraz môžme len hádať, koľkí z nich pozvanie prijali. 

V závere sme sa dozvedeli meno vypadávajúceho speváka. So súťažou sa v tomto kole musel rozlúčiť jeden z mladých talentov. Tým sa tento týždeň Filip Svoboda. Jeho prevedenie piesne Hotel California divákov zaujalo najmenej. Teda aspoň tak možno súdiť podľa toho, že dostal najmenej sms hlasov, a tak ho v ďalších kolách uvidíme už len ako diváka...

V tomto finálovom kole vypadol Filip Svoboda
Zobraziť galériu (15)
V tomto finálovom kole vypadol Filip Svoboda  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: SuperstarNikita Machytková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu