Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenskú Miss NAPADLI: Naložila POLÍCII... Výrok hodný TALIBANU!

Lucia Jesenská bola finalistkou Miss Slovensko 2020. Zobraziť galériu (4)
Lucia Jesenská bola finalistkou Miss Slovensko 2020. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Pred dvomi týždňami prežívala desivé chvíle a kvôli polícii to má všetko znova pred očami. Reč je o Lucii Jesenskej, finalistke Miss Slovensko 2020. Tá najnovšie poriadne naložila mužom zákona kvôli výroku, ktorý je podľa nej hodný akurát tak militantného hnutia Taliban.

Luciu rozhodilo, keď si na Facebooku prečítala príspevok polície SR z Banskobystrického kraja. Na sociálnej sieti žiadali o pomoc pri dolapení páchateľa, ktorý napadol bežkyňu a následne ju obchytkával na intímnych miestach. Keďže žena kričala a bránila sa, útočníka sa jej podarilo odohnať a muži zákona sa ho snažia identifikovať. V závere príspevku, kde hľadajú svedkov, sa však píše niečo, čo finalistku súťaže krásy totálne vytočilo. 

„Vyzývame všetkých občanov a bežcov, ktorí sa svojej športovej aktivite venujú naďalej, aj napriek zhoršujúcim sa poveternostným podmienkam, aby sa vyhýbali neosvetleným a odľahlým miestam! Platí to pre mužov, ale najmä pre ženy, ktoré by nemali nikdy ísť po zotmení samé,” odporúča polícia na svojom Facebooku. No a práve to dostalo Luciu do vývrtky. Pred dvomi týždňami ju totiž taktiež niekto napadol, no nemyslí si, že riešením je to, aby ženy po zotmení nevychádzali z domu. 

„Z tohto celého som sa dozvedela len to, že ak nechcem byť zbitá a znásilnená, nemám po zotmení chodiť von. Musím spomínať, že pár ďalších mesiacov bude vonku o piatej tma? Takže o tomto čase už mám byť doma medzi štyrmi stenami, aby sa niečo nestalo? K tomu len toľko: Muži by nemali chodiť po zotmení von, aby neublížili ženám. Asi rovnako stupídne ako celý príspevok, ktorý nič nevyriešil,” hnevá sa mladá kráska, ktorá má obavy z toho, že ženy napadnutia nenahlásia na polícii, pretože vlastne nemajú byť samé vonku, a teda to je ich chyba. 

Netreba dodávať, že myšlienka odkazu od polície bola iná, no toto vyjadrenie vďaka zlej formulácii naozaj vyznelo veľmi nešťastne. 

Rozčúlená Lucia sa k  celej veci vyjadrila ešte obšírnejšie, výrok polície je dokonca podľa nej hodný Talibanu. Viac si môžete prečítať na záberoch nižšie. 

Slovenskú Miss NAPADLI: Naložila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Slovenskú Miss NAPADLI: Naložila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Slovenskú Miss NAPADLI: Naložila
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.J.)

Viac o téme: Polícia SRLucia Jesenská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu