Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto vás dojme k SLZÁM: Katka Žbirková zverejnila SÚKROMNÝ LIST od Mekyho (†69)... Slová plné lásky!

Romantický list pre jeho milovanú! Zobraziť galériu (5)
Romantický list pre jeho milovanú! (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - V piatok 19. novembra sa Česko-Slovensko rozlúčilo s legendárnym Mekym Žbirkom (†69). Na jeho pohreb do Veľkej obradnej siene Krematória Strašnice v Prahe dorazilo obrovské množstvo fanúšikov, blízkych i priateľov. Posledné zbohom mu dala aj jeho milovaná manželka Katka (54), ktorá dokonca zverejnila súkromný zamilovaný list od svojej zosnulej lásky...

Katka a Meky tvorili nerozlučný pár vyše 30 rokov. Zosnulý spevák sa vždy javil ako dokonalý džentlmen a ideálny partner - pri každej príležitosti, kde sa spolu s Katkou objavili, bolo zjavné, že svoju polovičku miluje každou bunkou svojho tela a ich vzájomná láska z nich doslova vyžarovala. Tak, ako boli romantické mnohé Mekyho piesne, romantikom bol zjavne i v súkromí. 

VIDEO z POSLEDNEJ rozlúčky s Mekym Žbirkom:

Zomrel Meky Žbirka (†69): Zostrih POSLEDNEJ ROZLÚČKY so zosnulou LEGENDOU! (Zdroj: Maarty)

Galéria: Meky Žbirka

Užialená vdova, ktorá aj napriek svojmu obrovskému smútku dokázala do bodky presne zariadiť Mekyho pohreb podľa jeho vlastných posledných želaní, najnovšie zverejnila jeden zo zamilovaných listov, ktoré jej Meky písal pri rôznych príležitostiach. Je zjavné, že Mekyho láska bola nekonečná a Katke ju nedokazoval len na očiach verejnosti. Aha, čo jej napísal, keď spolu navštívili Karlove Vary: 

Toto vás dojme k
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Archív K.Ž.)

Viac o téme: Meky ŽbirkaZomrelKatka Žbirková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu