Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dara Rolins o druhom dieťati: Chvíľu to s ním skúšala a potom... KONIEC!

Dara Rolins s dcérou Laurou Zobraziť galériu (3)
Dara Rolins s dcérou Laurou (Zdroj: Instagram DR)

PRAHA - Speváčka Dara Rolins v roku 2008 porodila dcéru Lauru, no s jej otcom Matějom Homolom sa neskôr rozišla. Ďalší dlhodobý vzťah mala s raperom Rytmusom. A ako najnovšie prezradila, o dieťa sa aj chvíľu pokúšali, ale potom...

Dara Rolins je v 48 rokoch mamou jedinej dcéry Laury. S jej otcom, hudobníkom Matějom Homolom, sa rozišla po búrlivej afére, keď ho nachytali, ako si v dodávke užíva s inou. „Prečo vykrikoval do médií, ako ma miluje a chce mať so mnou ďalšie dieťa?” pýtala sa v tom čase sklamaná speváčka. 

Dara Rolins o druhom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Nakoniec sa však ich vzťahy utriasli a dokážu spolu vychádzať ako Laurini milujúci rodičia. A približne po roku prasklo, že Dara už má niekoho iného, a to Patrika Vrbovského. Ich vzťah sa zdal ideálny, no nakoniec tiež vydržal len pár rokov. 

Po ich rozchode mnohí špekulovali, že dôvodom bolo dieťa, ktoré Rytmus chcel a Rolins už pravdepodobne nie. Aktuálne ale vyšlo najavo, že o žiadne kategorické odmietnutie nešlo. Dvojica sa o dieťa dokonca pokúšala. „Mala som v jednej chvíli pocit, vlastne mali sme ho s bývalým partnerom obaja, že by sme možno chceli bábätko. Chvíľku sme sa o to aj pokúšali. Ale boli sme rozlietaní, žili sme veľmi rušným životom,” uviedla Dara pre expres.cz. „Bola som s tým vyrovnaná, že my s Patrikom asi mať dieťa nemáme a išli sme ďalej. Čertvie, či spolu budeme, hovorili sme si, a tak sa aj stalo,” dodala. 

Dara Rolins o druhom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook D.R.)

A ako prezradila, po druhom dieťati už následne ani netúžila. „Druhé dieťa nechcem,” povedala s tým, že z okolia ale preto cíti veľký tlak. „Nikdy som už potom nemala pocit, že je škoda, že Laura nemá súrodenca. teraz už dieťa mať nechcem, ani Laura už nevyžaduje súrodenca,” povedala. 

Galéria: Dara Rolins

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu