Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúci INZERÁT: Markizácka Farma ešte v plnom prúde a… Majitelia už rozpredávajú, čo súťažiaci postavili!

Markizácki farmári drú na statku zbytočne. Zobraziť galériu (6)
Markizácki farmári drú na statku zbytočne. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Celé dni drú na stavbách, aby splnili požiadavky hospodára Martina, ale... Úplne ZBYTOČNE! Súťažiaci z markizáckej Farmy stihli za týždne života na televíznom statku vlastnoručne postaviť chalupu, aj zvonicu. Ich výtvory však dlhú životnosť nemali - teda minimálne na pozemku, kde ich stavali. Veď hoci je reality šou ešte v plnom prúde, majitelia statku už stavby známe z televízie rozpredávajú na Facebooku!

V každej sérii markizáckej Farmy súťažiaci stavajú alebo rekonštruujú statok. Inak tomu nie je ani v tej aktuálnej. Výhrychtiví Slováci prišli na prakticky prázdny pozemok v strede ničoho, kde vlastnoručne vybudovali chalupu, príbytky pre zvieratá aj pýchu Farmy 13 - zvonicu. 

Ich krvopotne postavené stavby však dlhú trvácnosť nemali... Zatiaľ čo šou je na televíznych obrazovkách v plnom prúde a ani náhodou to nevyzerá, že by sa súťažiacim dni na Farme krátili, v realite sú farmári už zjavne doma. Ako inak by sa dal vysvetliť inzerát, ktorý sa v týchto dňoch objavil na na Facebooku? 

Na Facebooku sa objavil inzerát s chalupou markizáckych Farmárov, aj zvonicou.
Zobraziť galériu (6)
Na Facebooku sa objavil inzerát s chalupou markizáckych Farmárov, aj zvonicou.  (Zdroj: Facebook)

Sociálnou sieťou totiž začala kolovať ponuka od istej ženy, evidentne majiteľky pozemku, ktorá predáva nielen drevenú zvonicu, ale aj celú chalupu, v ktorej súťažiaci niekoho mesiacov žili. Suma, za ktorú ich predáva, nie je známa. „Na predaj, nutná demontáž, možnosť dopravy. Bližšie info iba po telefóne,“ píše sa v popise ponuky. 

Šokujúci INZERÁT: Markizácka Farma
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Že sa stavby predávajú, šokujúce nie je - Markíza avizovala, že po skončení projektu bude musieť pozemok vyčistiť. Prekvapivé je skôr to, že bol inzerát zverejnený ešte pred oficiálnym ukončením projektu v televízii. Fanúšikom Farmy sa tak mohol naskytnúť pohľad na finálne dokončenie stavieb - teda na to, čo by na obrazovkách videli až o niekoľko týždňov. 

A to bol zrejme problém... Dnes by ste totiž inzerát na Facebooku hľadali márne. Buď sa teda stavby predali naozaj bleskovou rýchlosťou alebo zasiahla vyššia moc v podobe tvorcov z televízie Markíza a ponuku nariadili zo sociálnej siete stiahnúť. 

Inzeráty z Facebooku po pár hodinách zmizli.
Zobraziť galériu (6)
Inzeráty z Facebooku po pár hodinách zmizli.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Farma 13
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu