Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Peter Lipa po vážnej AUTONEHODE: Prvé vyjadrenie... Má zlomenú hrudnú kosť!

Peter Lipa Zobraziť galériu (5)
Peter Lipa (Zdroj: TASR)

ZVOLEN - Vo štvrtok v noci došlo na rýchlostnej ceste R1 k vážnej dopravnej nehode. Zrážku viacerých osobných áut a kamióna spôsobila lesná zver. Podľa informácií TV Joj bol účastníkom kolízie aj jazzman Peter Lipa (78), ktorého museli záchranári previezť do nemocnice.

K vážnej dopravnej nehode došlo na ceste medzi Zvolenom a Žiarom nad Hronom v nočných hodinách. Vodičovi kamióna vbehla do cesty lesná zver. Následne na to do neho narazilI ďalšie dve za ním idúce autá značk Mercedes a Volvo, ktoré šoféroval Peter Lipa. 

Peter Lipa po vážnej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Jeho auto pri incidente prudko zabrzdilo, dostalo šmyk, narazilo do Mercedesu a odhodilo ho do odstaveného kamióna. Zraneného speváka potom previezli do nemocnice a jeho zdravotnom stave sa nič nevedelo. Už v sobotu sa však k celej veci vyjadril on sám. 

Urobil tak prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti. „Pozdravujem všetkých priateľov aj fanúšikov dobrej hudby. Vo štvrtok v noci som mal škaredú haváriu. Potom ma ošetrovali príjemní ľudia v nemocnici v Žiari nad Hronom. Teraz som doma. Mam zlomenú prsnú kosť a beriem lieky proti bolesti. Dúfam že sa čoskoro uzdravím a budem môcť zasa spievať. Mám veľa plánov. Ďakujem vám," uviedo na Facebooku Peter Lipa, ktorému prajeme skoré zotavenie. 

Peter Lipa po vážnej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: AutonehodaPeter Lipa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu