Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizák z Telerána sa stal otcom: Narodila sa mu dcérka... Uff, meno ako z HORORU!

Tomáš Juríček sa stal otcom. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Juríček sa stal otcom. (Zdroj: Facebook Teleráno)

BRATISLAVA - Rok 2020 bol pre markizáckeho moderátora Tomáša Juríčka (32) zásadný. V auguste sa oženil s dlhoročnou priateľkou Anežkou a... Dvojica má ďalšiu radostnú novinku. Dnes sa totiž ich mladá rodinka rozrástla o ďalšieho člena. A dcérka dostala poriadne netradičné meno... Uff, ako z hororu!

Svadba do roka a do dňa a... Už je aj otcom! Moderátor Telerána Tomáš Juríček sa v posledných mesiacoch rozhodol hneď pre viacero podstatných životných zmien. Minulý rok v lete požiadal svoju dlhoročnú priateľku Anežku o ruku, tento rok v auguste sa oženil. No a už sú z Juríčkovcov aj rodičia.


Moderátor Telerána sa oženil: FOTO zo svadby... Aha, aká krásna nevesta!


Moderátor sa radostnou novinkou pochválil na svojom instagramovom profile. Zverejnil fotku priamo z pôrodnice a pochválil sa svojimi dvomi princeznami - manželkou Anežkou a... Čerství rodičia nazvali svoj malý poklad netradične - Samarka. 

Mnohým fanúšikom hororov však toto meno okamžite evokovalo legendárny Kruh, v ktorom vraždilo dievčatko práve s týmto menom. No aby sme boli spravodliví, rovnako sa volá aj mesto v Rusku. Nech sa rodičia inšpirovali čímkoľvek, prajeme im aj ich malej dcérke hlavne veľa zdravia! 

Markizák z Telerána sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram T.J.)

Viac o téme: TeleránoTomáš Juríček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu