Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Posledná SMS od Milana Lasicu: Túto slovenská herečka NIKDY nevymaže!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (3)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Archív D.K.)

BRATISLAVA - Herečka Dominika Kavaschová sa začiatkom mája stala prvý raz mamou. Ako aktuálne prezradila, k dcérke jej stihol svojským spôsobom zagratulovať aj zosnulý Milan Lasica... Jeho správu už nikdy nevymaže!

Milan Lasica náhle odišiel z tohto sveta 18. júla 2021. Na jeho úmrtie emotívne zareagovali mnohí umelci a medzi nimi aj Dominika Kavaschová: 

„Srdce mi bije... že Vás už nevystískam. Život za život sa vymenia, ale táto výmena veľmi bolí. Človek si zdanlivo a naivne myslí, že ľudia ako VY predsa nemôžu len tak odísť... Veď kam by šli, keď tu sú tak potrební... keď nám tak veľa dali.

Zanechali ste nás priveľa do vás tak zaľúbených. Keď odíde takýto veľký človek, je nám zrazu jasné, že nás to neminie naozaj nikoho, ani tých tak neskutočne výnimočných. Ste láska, ste humor, ste múdrosť, ste šarm, ste večnosť.

Toľko krásnych spomienok na Vás. Ďakujem, že ste ma mali tak nesmierne rád, ďakujem, že som mohla mať rada ja Vás. P. S.: Pozdravujem z Košíc ako vy mňa vždy, keď ste tu boli... Úprimnú sústrasť jeho trom milovaným ženám... manželke a dcéram.”

Milan Lasica a Dominika Kavaschová, hra Listy Emilovi
Zobraziť galériu (3)
Milan Lasica a Dominika Kavaschová, hra Listy Emilovi  (Zdroj: Ctibor Bachratý)

To, že naozaj nešlo o prázdne slová a mladá herečka bola so svojím starším kolegom vo vrúcnom kontakte dokazujú aj jej aktuálne slová na sociálnej sieti Instagram. Keď sa totiž Dominika vyznávala z radostí a strastí materstva, spomenula práve aj Milana Lasicu. 

Aj on totiž patril k tým, čo zareagovali na narodenie jej dcérky Maie. „Jedna z posledných sms od Milana Lasicu, ktorú mi poslal, bola: "Vraj máte dcérku. Nič lepšie sa vám nemohlo stať." Tú správu nikdy nevymažem. A vždy, keď mi je ťažko, keď ju napríklad plačúcu uspávam hodiny a už nevládzem, pozriem sa na ňu, spomeniem si na túto vetu a povie si "Bože, áno, je to tak. Nič lepšie na svete sa mi nemohlo stať, ako ju mať!" A cítim obrovskú vďaku a lásku,” napísala Dominika. 

Posledná SMS od Milana
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Milan LasicaDominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu