Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Známy Slovák sa pred kamerami opustil: Je to HOVADO… NA*EBAL by som mu!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Fúha, tak tomuto sa už ani nedá povedať, že ide o obyčajnú nesympatiu. Fanúšikovia Farmy majú v posledné dni už plné zuby Michala Bučka alias Mikiho, ktorý sa akosi nevie správať k ženám. Doteraz bol tŕňom v oku jeho východniarsky parťák Miroslav Pajtáš, ktorý už mal zopár nervových výlevov a vulgárne dourážal ženy, no to, čo začal predvádzať Miki, mu hravo konkuruje.

A všimol si to aj hudobník a moderátor Tomy Kotty, ktorý pred rokmi súťažil na Farme 9. Je zrejmé, že Mikiho má poriadne v zuboch. A dal to najavo aj v stredu, keď bol hosťom Farmy Xtra. Tomyho majú diváci čoraz viac v obľube - to, čo sa deje na Farme, dokáže pomenovať absolútne trefne, vtipne, no nevyhýba sa ani tvrdej kritike súťažiacich. 

Tomy Kotty bol hosťom Farmy Xtra
Zobraziť galériu (5)
Tomy Kotty bol hosťom Farmy Xtra  (Zdroj: TV Markíza)

No a najnovšie si pred Martinom Šmahelom poriadne podal Mikiho. Ten sa totiž pustil do Luny, keďže si kvôli črevným problémom nedala polievku a namiesto nej si nechala urobiť obyčajnú planú placku z múky. Michal Bučko jej kvôli tomu nepekne vynadal, keďže farmárka týždňa podľa neho mala jesť to, čo všetci ostatní a vydržať to. 

„Jednu placku. Ja vám všetkým garantujem, že to nechcete jesť. Vyčítať niekomu, že konzumuje toto, podľa mňa nie je úplne kóšer. Nerozumiem, o čo mu ide. Ale musím povedať, aj s tým rizikom, že jedného dňa vyjde von, že toto je najväčší adept na to, aby som mu naj*ebal,” rozhorčil sa Tomy, ktorý mal na Farme s povestnými plackami skúsenosti a stojí si za tým, že v tomto prípade naozaj nie je čo závidieť. 

Michal Bučko alias Miki
Zobraziť galériu (5)
Michal Bučko alias Miki  (Zdroj: TV Markíza)

Tomy sa na adresu Michala vyjadril naozaj ostro
Zobraziť galériu (5)
Tomy sa na adresu Michala vyjadril naozaj ostro  (Zdroj: TV Markíza)

A nakladal mu ďalej. „Povedzme si pravdu. Ten Miro Pajtáš veľa inteligencie nenabral. Ale on je taký, že vo svojej podstate je jednoduchý chlap. V pohode. Ale toto hovädo... To je úplne, jak to tam niekto povedal - že on bije hlavy hlava-nehlava,” myslí si Tomy, ktorý zrejme narážal aj na Mikiho predchádzajúce konflikty so ženami. To, že ich Miki zjavne nemá za nič, si už všimli aj diváci... a pri spoločnej debate ho ledva stopla samotná Evelyn. Zrejme je len otázkou času, kedy mú nervy rupnú ešte viac.

Michal Bučko
Zobraziť galériu (5)
Michal Bučko  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Tomy KottyMichal Bučko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu