Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Po Batthyanyho dcéru (27) musela prísť záchranka: Skoro sa zadusila!

Dcéra Petra Batthyanyho, Petra, skončila cez víkend v nemocnici. Zobraziť galériu (4)
Dcéra Petra Batthyanyho, Petra, skončila cez víkend v nemocnici. (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA - O dcére Petra Batthyanyho (55), Petre (27), sme naposledy písali pred dvomi rokmi v súvislosti s radostnou novinkou v jej živote - narodila sa jej dcérka Victoria. Jej pôrod vtedy sprevádzali zdravotné komplikácie... No a s tými sa musela pasovať aj nedávno. Po mladú mamičku prišla záchranka. Skoro sa zadusila!

Petra Batthyany má za sebou dramatické chvíle. Cez víkend sa na sociálnej sieti Instagram podelila o záber zo sanitky. Bolo jasné, že sa pasuje so zdravotnými problémami. A nám sa podarilo zistiť, že boli naozaj vážne. Nebyť rýchleho zásahu zdravotníkov, mohla sa zadusiť. 

„Dostala som silnú alergickú reakciu na propolis a do toho som ešte ochorela, ale som v rámci možností v poriadku,“ prezradila pre Topky.sk Batthyany a po ďalších otázkach sa odmlčala. Opísala až o niekoľko hodín neskôr. „Prepáčte, nie je mi stále dobre,“ priznala Petra, ktorú po požití propolisu začalo svrbieť celé telo... No čo je horšie, začala sa aj dusiť. 

VIDEO Po Batthyanyho dcéru
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram P.B.)

„Preto prišla sanitka, ktorá mi injekčne podala lieky na alergiu, následne ma zobrali na vyšetrenie a podali ďalšie lieky na alergiu,“ pokračovala bývalá MMA zápasníčka. Dnes je už našťastie mimo ohrozenia života, no stále ju trápi choroba. „Bola som na Antolskej v nemocnici a obrovský klobúk dole pred záchranármi a lekármi,“ dodala. Prajeme skoré uzdravenie!

Petra Batthyany alergická reakcia, sanitka (Zdroj: Instagram P.B.)

Viac o téme: Petra Batthyany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu