Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mináriková s vlasmi na chlapca, česká Barbie a staršia dcéra Vittekovcov… Wau, to kedy tak vyrástla?!

Jana Mináriková, Gabriel Jiráčková, Sofia Zara Vittek Zobraziť galériu (5)
Jana Mináriková, Gabriel Jiráčková, Sofia Zara Vittek (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V piatok večer sa v bratislavskej Inchebe konala veľká fashion show. Tej sa zúčastnili známe tváre a influenceri nielen zo Slovenska, ale aj zo susedných krajín. Po rokoch do spoločnosti zavítala aj známa slovenská playmate Jana Mináriková (39), ktorá upútala krátkym účesom. Česká Barbie (21) priťahovala pohľady mega ružovou róbou a 15-ročná dcéra Roba Vitteka (39)... Wau, to kedy tak vyrástla?!

Veľká fashion show v Bratislave (Zdroj: Maarty von B)

Piatkový večer sa niesol v znamení módy. V najznámejšom výstavisku v Bratislave sa totiž konala veľká fashion show. Na tú prijali pozvanie viaceré známe tváre nielen zo Slovenska, ale aj zo susedného Česka. Prišla napríklad víťazka jojkárskeho Hotelu Paradise Nela Slováková... No pohľady všetkých na seba jednoznačne strhla prvá česká Barbie. 

Galéria: Veľká módna show:

Gabriel Jiráčková je na Slovensku varená-pečená, práve tu si dávala robiť viaceré zo svojich plastík. Odbehnúť si sem na večernú akciu jej tak nerobilo žiaden problém. A patrične sa na to vyparádila.  Jej outfit sa niesol v znamení - všetkého veľa.

Dominantou bol veľký, ružový, volánový top, ktorý sa vzadu predlžoval do vlečky, spod neho jej vytŕčali čipkované kraťasy, v ruke držala trblietavú kabelku v tvare gule a na nohách mala ružové čižmy, za ktoré by sa nemusela hanbiť ani Lady Gaga. 

Česká Barbie Gabriel Jiráčková
Zobraziť galériu (5)
Česká Barbie Gabriel Jiráčková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Bez pozornosti určite neodišla ani bývalá slovenská playmate Jana Mináriková. Blondínka, ktorá sa do povedomia verejnosti dostala svojimi mega silikónmi, sa objavila v spoločnosti po dlhom čase. Posledné roky ju totiž naplno zamestnáva starostlivosť o dcéru Liu. Fashion show si však nenechala ujsť. A Jana prekvapila na krátko ostrihanými vlasmi. 

Playmate Jana Mináriková
Zobraziť galériu (5)
Playmate Jana Mináriková  (Zdroj: Ján Zemiar)

V spoločnosti nechýbal ani Robo Vittek, ktorému spoločnosť robila staršia dcéra. Najprv to však vyzeralo, že si na akciu zobral novú priateľku. 15-ročná Sofia Zara totiž už dávno nie je malé dievčatko. Pred pár mesiacmi si nechala odfarbiť vlasy na blond a už teraz sa rada parádi. Na akciu prišla v kožených šatách, ktoré doplnila veľkým sakom, malou kabelkou a čižmičkami. Kedy stihla takto vyrásť?!

Sofia Zara Vittek
Zobraziť galériu (5)
Sofia Zara Vittek  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Jana MinárikováGabriel JiráčkováSofia Zara Vittek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu