Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Protidrogová akcia, pri ktorej zadržali Plačkovú: NAKA našla 9 kg pervitínu aj laboratórium na pestovanie marihuany!

O osude Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného sa rozhodne v najbližších hodinách. Zobraziť galériu (2)
O osude Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného sa rozhodne v najbližších hodinách. (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V pondelok zahltila internet správa o zadržaní Zuzany Strausz Plačkovej a jej manžela Reného. Muži zákona dvojicu zbalili v ich byte v bratislavskom Ružinove v rámci veľkej protidrogovej akcie. NAKA zasahovala vo viacerých krajoch západného Slovenska a bola úspešná - našla 9 kíl pervitínu aj laboratórium na pestovanie marihuany. Toto zadržaných teraz čaká!

VIDEO: Razia u Zuzany Strusz Plačkovej a Reného Strausza

ŠOK! Zuzanu Plačkovú zbalila polícia: Pre drogovú trestnú činnosť! (Zdroj: Ján Zemiar)

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry v pondelok zasahovali od skorých ranných hodín na viacerých miestach v Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji. V skorých ranných hodinách si posvietili aj na kráľovnú slovenského internetu Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného. Dvojicu muži zákona zbalili v ich byte v bratislavskom Ružinove. 

Nasledovalo prehľadávanie niekoľkých nehnuteľností a vozidiel, ktoré manželia vlastnia. Po prezretí ich nového rodinného domu v Miloslavove, kde policajti priviezli aj špeciálne vycvičeného psa, Plačkovú a jej manžela naložili do auta a... Podľa informácií televízie Joj všetkých zadržaných previezli do Trenčína. Tam ich budú v najbližších hodinách vypočúvať. 

V rámci veľkej protidrogovej akcie mala NAKA zadržať celkovo 15 osôb. Medzi nimi aj bývalého reprezentanta v džude Tibora G., ktorý mal byť šéfom tejto organizovanej skupiny. Okrem neho aj známeho podnikateľa Miroslava F. z Hlohovca. Policajti mali zaistiť aj väčšie množstvo drog - 9 kíl pervitínu a laboratórium na pestovanie marihuany. 

Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného zadržala polícia v rámci veľkej protidrogovej akcie.
Zobraziť galériu (2)
Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného zadržala polícia v rámci veľkej protidrogovej akcie.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Čo zadržaných teraz čaká?

Po zadržaní nasleduje výsluch, po ktorom sa vyšetrovatelia rozhodnú, či vznesú obvinenie alebo nie. Ak nie, zadržaných pustia na slobodu, pričom môže pokračovať vyšetrovanie a zadržaní môžu byť stále v pozícii podozrivých. 

Ak zadržaných obvinia, aj v takomto prípade môžu byť ďalej vyšetrovaní na slobode alebo môžu dať vyšetrovatelia aj návrh na väzbu - toto musia stihnúť do 48 hodín, teda to stredy rána. 

V prípade, že pôjde o obzvlášť závažný zločin, čo sa pri organizovanej skupine môže stať, súd bude mať na rozhodnutie 72 hodín. 

Galéria: Policajná razia u Zuzany Strausz Plačkovej:

Viac o policajnej razii u Zuzany Strausz Plačkovej:

 

Viac o téme: René StrauszZuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu