Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

LUXUS V PUTÁCH: Zuzana Plačková bola zadržaná ako skutočná kráľovná... HODNOTA jej outfitu za mreže vám vyrazí dych!

HODNOTA jej outfitu za mreže vám vyrazí dych! Zobraziť galériu (13)
HODNOTA jej outfitu za mreže vám vyrazí dych! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V pondelok ráno Slovákov šokovala informácia o tom, že od skorých ranných hodín na viacerých miestach zasahovala Národná kriminálna agentúra. V Bratislavskom, Trnavskom a Trenčianskom kraji počas protidrogovej akcie policajti vykonali viacero domových prehliadok aj prehliadok nebytových priestorov a zadržali 15 osôb. Medzi nimi aj Influencerku Zuzanu Strausz Plačkovú a jej manžela Reného Strausza.

Muži zákona vraj mali v hľadáčiku organizovanú skupinu. Jej členmi majú byť i Zuzana Plačková a jej manžel René. NAKA zasahovala aj v bratislavskom byte, kde Strauszovci žijú, prehliadke sa nevyhlo ani luxusné auto najvplyvnejšej slovenskej influencerky. Potom ju spolu s manželom priviezli aj do ich ešte nedokončenej rodinnej vily v obci Miloslavov.

ŠOK! Zuzanu Plačkovú zbalila polícia: Pre drogovú trestnú činnosť! (Zdroj: Ján Zemiar)

Tam strávili pomerne dlhý čas, Zuzanu a Reného odviedli do policajného auta až po niekoľkých hodinách. Vtedy sa Plačková dostala pred objektívy fotoaparátov prítomných médií a k celej veci prvýkrát niečo povedala. „Ja sa vyjadrím na Instagrame. Majte pekný deň, potom sa vyjadrím na Instagrame mojom - Queen Plačková,” odkázala štýlom jej vlastným Zuzana, ktorá vyzerala mimoriadne strhane a unavene. 

Zuzana Plačková si zachovala svoj štandard - štýlovo  a luxusne aj za mreže!
Zobraziť galériu (13)
Zuzana Plačková si zachovala svoj štandard - štýlovo a luxusne aj za mreže!  (Zdroj: Ján Zemiar)

Hoci bolo z jej tváre zjavné, že prežíva ťažké chvíle, nahodila sa, akoby práve vyšla z luxusného nákupného centra. Zadržanie-nezadržanie, Insta Queen si zachovala imidž kráľovnej. Hodnota kúskov, v ktorých putovala za mreže, má hodnotu, za ktorú by ste si zaplatili luxusnú dovolenku alebo, ak nepatríte medzi veľmi náročných, pokojne aj nejaké to auto. 

Tvár si skrývala pod klobúčikom Dior za 790 €, na sebe mala overal značky Marine Serre za približne 500 €, tenisky Balenciaga za cca 650 € a pred dažďom ju chránila bunda z novej limitovanej kolekcie značky Louis Vuitton, ktorá môže vyjsť aj na 4500 €. Celý outfit teda dosahuje hodnotu takmer 6500 €. Tak takto putujú za mreže skutočné kráľovné...

LUXUS V PUTÁCH: Zuzana
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

V rukách polície skončil aj Zuzanin manžel René Strausz
Zobraziť galériu (13)
V rukách polície skončil aj Zuzanin manžel René Strausz  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Zuzana PlačkováRené Strausz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu