Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovská radosť Moniky Beňovej: Ďalšie BÁBÄTKO na ceste, už vybrali aj meno!

Monika Beňová s dcérkou Leu Zobraziť galériu (8)
Monika Beňová s dcérkou Leu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Jej rodinka sa opäť rozrastie! Europoslankyňa Monika Beňová (53) prežíva najkrajšie obdobie svojho života. A ani sa tým nijako netají. Radosť jej robí nielen dcérka Lea, ale aj dospelý syn Martin, ktorý sa cez víkend oženil. Politička sa pár dní nato zverila priateľom a priaznivcom s ďalšou krásnou správou.

Monika Beňová našla svoje šťastie po boku 37-ročného advokáta menom Ľubomír Klčo. Dvojici sa v novembri minulé roka narodila dcérka, ktorej dali meno Lea. Europoslankyňa zvláda skĺbiť úlohu mamičky i pracovné povinnosti. Netají sa tiež tým, že materstvo si ozaj užíva. 

A vyzerá to tak, že Lea sa už čochvíľa dočká parťáčky. Na sociálnych sieťach to prezradila samotná Monika. „Moji milí, chcela by som sa s vami podeliť so šťastnou novinou v našej rodine. K Leuške nám pribudne budúci rok Larinka. Naša Grétka s Martinom budú mať dcérku. Všetci sa z toho nesmierne tešíme. Bude to ďalšia ženská posila v našom tíme,” uviedla politička, ktorá sa teda čochvíľa stane prvýkrát babičkou.

Političku zahrnuli priatelia a priaznivci gratuláciami. „Toto sú najkrajšie a najšťastnejšie roky môjho života,” uzavrela Monika, ktorá k tomuto obdobiu pridala aj dátum, kedy sa jej narodil starší syn Martin. 

Monika Beňová s partnerom a milovanými deťmi.
Zobraziť galériu (8)
Monika Beňová s partnerom a milovanými deťmi.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zo syna Moniky Beňovej - Martina bude čoskoro tato. Dieťatko mu porodí manželka Grétka.
Zobraziť galériu (8)
Zo syna Moniky Beňovej - Martina bude čoskoro tato. Dieťatko mu porodí manželka Grétka.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Monika Beňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu