Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zuzana Belohorcová ukázala LUXUSNÉ bývanie: Za TOTO vysolíte 3500€ mesačne!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram)

TENERIFE - Zuzana Belohorvcová pred niekoľkými mesiacmi absolvovala ďalšie rodinné sťahovanie. Spolu s Vlastom a ich dvomi ratolesťami najprv po rokoch odišli z Miami a usídlili sa v španielskej Marbelle. Tam sa im však veľmi nepozdávalo, no a po ôsmich mesiacoch teda opäť zbalili kufre. Teraz si už od mája užívajú krásy slnečného Tenerife...

Na ostrov to rodinku ťahalo najmä pre teplejšie podnebie. V Marbelle sa vraj od septembra Zuzana vôbec nekúpala v mori a celkovo im viac vyhovujú celoročne vyššie teploty. No a keďže túžili zostať v Európe, rozhodnutie kam sa presunúť padlo práve na Tenerife. Tam už niekoĺko mesiacov obývajú luxusný trojposchodový byt s božským výhľadom. 

Zuzana Belohorcová ukázala luxusné bývanie: Za TOTO vysolíte 3500€ mesačne! (Zdroj: Instagram Z.B)

Belohorcová aktuálne na Instagrame zverejnila video, kde ukazuje celú ich domácnosť. A veru, je čo závidieť! Nechýba božský výhľad na slečnú pláž, rodina disponuje niekoľkými terasami a k dispozícii majú aj veľký bazén. Najvyššie pochodie obýva Zuzana s Vlastom, izbu tam má aj ich synček Nevio. 

Zuzana Belohorcová si s rodinkou nažíva v luxusnom príbytku
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Belohorcová si s rodinkou nažíva v luxusnom príbytku  (Zdroj: Instagram ZB)

Na druhom poschodí sa nachádzajú spoločné priestory a kuchyńa, no a to spodné patrí hosťovskej izbe a kráľovstvu princeznej Salmy, ktorá zo svojej izby vychádza rovno do záhradky so spomínaným vyhrievaným bazénom. A cena za tento luxus? „Takýto baráčik vám realitka môže zohnať v prepočte od  3000 do 3500€ mesačne. My sme mali to šťastie, že sme zaplatili na pol roka dopredu a tým pádom sme to vydealovali za tritisíc," priznala bývalá moderátorka. 

No a keďže je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, pozrite si video vyššie, kde si celý byt Zuzany Belohorcovej a jej rodiny môžete obzrieť sami! 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu