Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Škola ro(c)ku UCHVÁTILA divákov: Odpadnete z toho, čo sa dialo na premiére... Ďurovčík je PÁN!

Ján Ďurovčík v objatí svojich zverencov.
Ján Ďurovčík v objatí svojich zverencov. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Večer nabitý emóciami! Aj tak by sa dala charakterizovať piatková slávnostná premiéra muzikálu Škola ro(c)ku. Niet pochýb, že režisér Ján Ďurovčík po nej zaspával s mimoriadne dobrým pocitom. Pod jeho taktovkou sa totiž talentovaným detským hercom a ich dospelým kolegom podaril mimoriadny úspech.

Aj vy si môžete vychutnať talent a nadanie detských hercov, ktorí uchvátili divákov. Lístky na muzikál School of Rock si môžete zákupiť v sieti Predpredaj.sk

Na topkách sme vás už informovali, že Jánovi Ďurovčíkovi sa podarilo získať licenciu na aktuálne najväčší hit svetových muzikálových scén - dielo z pera Andrewa Lloyda Webbera s názvom School of Rock. 

Hlavnu úlohu - učiteľa, ktorý medzi žiakmi prestížnej školy vyvolá rockové šialenstvo, stvárnil talentovaný Martin Hudec. „Myslím si, že môžeme rozdať vysvedčenie. Bolo to fajn, decká boli skvelé, bola to super práca a ja som šťastný, že to takto šťastne dopadlo,” povedal nám krátko po premiére herec, ktorého spolu s kolegami odmenili diváci búrlivým potleskom a nadšenými reakciami. 

VIDEO: Rozhovor s Martinom Hudecom, ktorý v muzikáli Škola ro(c)ku stvárnil netypického učiteľa. 

Rozhovor s Martinom Hudecom po premiére muzikálu Škola ro(c)ku (Zdroj: Vlado Anjel)

Keď už je reč o potlesku, ten počas slávnostného večera znel každú chvíľu. Diváci boli z výkonov talentovaných detských hercov právom nadšení. Školáci rozhodne nijako nezaostávali za dospelými umelcami a prvý standing ovation si vyslúžili už uprostred predstavenia. 

Galéria: Slávnostná premiéra muzikálu School of Rock

Neutíchajúci potlesk bol tvorcom a hercom odmenou aj pri záverečnej klaňačke. Martin Hudec privítal Jána Ďurovčíka na pódiu ozaj vydareným spôsobom. „Dámy a páni, ako som spomínal v celej inscenácii - Pán určuje pravidlá! - Teraz vám predstavím toho pána. Nie je to nik iný, ako človek, s ktorým pracujem už 20 rokov a vždy nás núti prekročiť vlastný tieň. Jano Ďurovčík!” poznamenal za ovácií muzikálový učiteľ.

VIDEO: Herci z muzikálu Škola ro(c)ku divákov nadchli. Jána Ďurovčíka pri príchode na pódium čakalo originálne privítanie.

Herci z muzikálu Škola ro(c)ku divákov nadchli. Jána Ďurovčíka pri príchode na pódium čakalo originálne privítanie (Zdroj: Topky.sk)

Krátko na to sa deti, ktoré v muzikáli stvárnili školákov, na Ďurovčíka vrhli a silno ho objímali. „Tá premiéra bola pre mňa úplne iná, ako doterajšie. A to z jedného dôvodu. Nedá sa to odosobniť. Som zrazu otec. A prídu tie decká a objímu vás, máte pocit, že kreujete ich talent,, toľko talentu. Nejak sa ma to dotklo tak inak,” povedal nám v rozhovore rodák z Michaloviec, ktorému sa počas rozhovoru leskli v očiach slzy dojatia.

VIDEO: Rozhovor s Jánom Ďurovčíkom po slávnostnej premiére muzikálu Škola ro(c)ku. 

Rozhovor s Jánom Ďurovčíkom po slávnostnej premiére muzikálu Škola ro(c)ku (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Ján ĎurovčíkMartin HudecŠkola ro(c)kuSchool of Ro(c)k
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu